kova77
Član
I ja sam danas cuo psenica 2017 14-15 din.Jecam 12-13. Neko j.be i ne vadi.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Pa ce dogodine prodati sipak od fungicida za zastitu psenice,neki gologuzan,koji bi bez plate u Basf pasao travu,pun mi je kufer tih gologuzana podmuklih.Covek iz Basf koji je zaduzen za juzni Banat rekao coveku da se cena u zetvi ocekuje 13-14din.Brukaa
Svi koji su duzni u vidu zita,svi ce se razduzivati po 15din.Dok se ne razduze ljudi,nema pomeranja cene ka gore.
To je jedino sigurno. Upravo sam imao razgovor sa otkupljivacem koji mi je rođak i nema potrebe da me laze. Početna cena je 15din ako bude 16din je cudo. Dao mi je savet da se čuva bar mesec, dva.Ne pise nam se dobro.
Ne pise nam se dobro.
Ma kakv zadruzni savez oni rade sta im se kaze ,svake godine ista prica oni kazu psenica kosta toliko a vi cete dobiti ovoliki k................r.........................................c https://youtu.be/uvEW3zxeTswJuče čujem na TV da će Zadružni Savez Vojvodine u toku ove nedelje da izađe sa cenom koštanja proizvodnje pa će na osnovu toga da se zna neka orjentaciona cena za pšenicu.