Cena psenice 2017. godine

Valjda misle kao u seriji kod Radašina, "šta koja cena, pa najbolja". E, ali izgleda Gebi će da doplati na tu najbolju cenu.:haha:

Toliku poruku napisase, a nigde nove cene.
Zato što nije svejedno ko predaje pšenicu i koju količinu.... Fala vam što pomažete male-manje proizvodjače,al nemojte više (poruka za čitače sa vrha).
Btw bila je valjda 17-17.10 ali su skinuli na 16 preko 74hl a ispod 74hl je čini mi se 15.5 od jutros.

Sa kojim ste sotlrtama na ritskom zemljistu najzadovoljniji ove god? Kod nas simonida sve potukla sa 42-5m/kj

Послато са SM-J510FN уз помоћ Тапатока

U losu temu sam upisao pardon

Послато са SM-J510FN уз помоћ Тапатока

A i država se pretrgla sa otkupom 30.000 t po 18 din da pi pospešila tržište pšenice. Pa šta je to na proizvedenih 1,5 miliona t? Ovo se može svrstati u statističku grešku koliko je mnogo. Da su rekli da hoće da otkupe 300-400 hiljada t pa da naprave nešto na tržištu ali ovako sigurno neće. Mada još mlinari i otkupljivači čekaju da vide koliko će pšenice da se primi na lager pa tek onda da kažu konačnu cenu.

Prilikom predaje psenice,rekli su mi da ne vrse doplatu po hektolitru.Znaci obracun rade na 74. Koji lopovluk ! I jos jedna kradja !

U jagodini 17dinara ali odbijaju dosta i traze dlaku u jajetu, u ponedeljak cu znati cenu na drugom otkupnom mestu verovatno 16ali bez odbitaka.Sve u svemu sramna cena a i meni velika skola da prestanem sa setvom.

Kod nas krenuli sa 17din...Ako ne ode na 20,sve ostaje kuci za ishranu stoke:osmeh:
Na jednom silosu otkupljuju,na drugom tovare kamione i putuju:ppozdrav:

Nazad
Vrh