Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Realno je da cena hlebnog žita, s obzirom na ulaganja i nepovoljne vremenske uslove, ne bude manja od 20 dinara za kilogram. Ali tu cenu, kako se moglo čuti, neće niko ponuditi.
Kako ces da puknes...Imas jesti i popiti kao i mi ostali na forumu...Nije ovo vreme pre 50 godina pa da crkavicu se kupe traktor i masine...Ja sam 91god ali ti sto najvise kukaju ti i imaju...Ako se nama od manje zemlje isplati vise nego da damo u arendu onda ovi sa vise zemlje bolje da cute....Ova poruka ce se svoditi sigurno na Neprikladan recnik jer je rec o istiniJel znaci to da treba biti uporan i sejati je pa makar znao da puknes?
Kad sam upotrebio rec puknuti nisam mislio na to da vise nece biti za jesti i popiti, vec iskljucivo na gajanju psenice o kojoj i dalje imam misljenje da stvara samo troskove i da uopste nije profitabilna!Kako ces da puknes...Imas jesti i popiti kao i mi ostali na forumu...Nije ovo vreme pre 50 godina pa da crkavicu se kupe traktor i masine...Ja sam 91god ali ti sto najvise kukaju ti i imaju...Ako se nama od manje zemlje isplati vise nego da damo u arendu onda ovi sa vise zemlje bolje da cute....Ova poruka ce se svoditi sigurno na Neprikadan recnik jer je rec o istini