KishRobert
Prijatelj Foruma
Kod nas je na jednom mestu 15 din.akontno!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Znam da ranijih godina nije bilo akontno da su uvek imali konacnu cenu. Kako stvari stoje cena ce ici preko 20 i to uskoro.Kako ne daje? Ja sam u četvrtak predao i rekli da jeste akontno. Jedino ako hoće neko odmah pare ili se razdužuje za repromaterijal onda nije.
I tad su mi rekli da će ići cena naviše jer pšenice nema. A i nema ni gužve. Sad kad se pročuje da ovi u Šapcu plaćaju 20 i oni će da je podignu. Samo heka skače cena. Ja ih zovem oko 10-tog da vidm kako stoje stvari.
Imas sigurnu dojavu kad znas da od tog nema nista...Ako nema psenice onda je logicno da je cena veca..Tako je 2012 u onoj susi soja bila precenjenih 70din/kg a i ostali proizvodi isto dobro placeni a robe ni za izvoz...A i da bude 20din/kg opet nije tako loseLepe zelje. Iskreno bih voleo, ali od tog nema nista.
Cena bi trebalo za mesec do dva da ode i preko 20din...
20 din je mala cena mora biti još koji dinar odgore.Pa neka ovi otkupljivači sad nama plate 20 i neka odmah prodaju ovima u Parizu. Eto lepo njima a i nama.