mindjušar
Član
Ovde bezobrazluk nema granica,svi bi da žive na grbenjači seljaka,paraziti
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Da ali ipak malo pretjeru tamo kod vas u Srbiji , jer ako sam dobro preračunao cijena pšenice na svjetskim berzama , konkretno Čikago je oko 18 din.
To sam i ja napisao na pocetku zetve, nekoliko postova ranije. Sedeo sam u zadruzi i receno mi je da je velika traznja.Do pre dva dana psenica nije nikom trebala.Hteli su da uzmu samo sa HL preko 76.Juce sam sedeo sa magacionerom iz zadruge koji mi je rekao da non-stop zovu za psenicu.Kriterijum za HL spustili na 73.Cini mi se da ipak nije sve tako crno.
A prosle nedelj bila 17 din psenica.. Jaoo majkoo13.8din + pdv Zitomlin
Bilo nekad sad se prepricavaA prosle nedelj bila 17 din psenica.. Jaoo majkoo
Ingenio jeste vrh za proteine. Lane sam imao sve preko 12 na njemu ali kada sam prodavao samo kile su se gledale, tako da....
Jutros me je lokalni otkupljivac ubedjivao da mu prodam po 15.5 tel/kel. Nacin na koji je pokusao da me ubedi da je prodam me je naveo na zakljucak da ce vrlo brzo cena ici gore. Da li sam pogresio videcemo.