Cena psenice 2016

Predao sam u Stanisicu, trenutno tamo placaju 15.5din, u zito backoj u Somboru je isto 15.5din. Gde si ti predao?

danas predao, posteno obracunato 16,9 sa pdv isplata sutra

HVPartner, ujaku uzeo 5% na prljavstinu ,lom..... :sta: prikolica od 2 vagona oteli 1000 kg, malo li je :zli::zli::zli:

Poslednja izmena:
Otimacina je svugde. Znate sta, zelim da nas jos vise kradu na analizama da konacno ulozimo u sopstvena skladista. Da me kraduckaju trpeo bi i radio i dalje po starom, ovako sam zdravo besan koliko me stetuju na vagama.

Kradu i krasce samoje pitanje koliko da je to razumno cutali bi mi.Nije tema ali moram da napisem kod mene u opstini jedan novopeceni gazda koji je radio Drzavnu zemlju godinama a nije dinara placao sad je provaljen kao i lik u opstini koji je radio na licitacijama i sve namestao ovom...gosn Ja.....ic a sve je to ekipa bivseg rezima,znaju ljudi iz moje opstine o kome se radi,a kad sam ja pitao da platim na licitaciji rekli su mi to se vama ne isplati ogromne su cene arende:haha:Japansku katanu i dobar Bagremov panj...E to su zlikovci i takvi kao oni koji urusavaju ovu drzavu mogu misliti sta je po ostalim opstinama::sramota::spavam:{{

Bolje da ti ja ne pricam sta je u nasoj ali isto takva i jos gora sema nego kod tebe kad je u pitanju drzavna zemlja!

Bolje da ti ja ne pricam sta je u nasoj ali isto takva i jos gora sema nego kod tebe kad je u pitanju drzavna zemlja!
A bome i kod nas pogotovo sa arapima (ako su to arapi) kad budem u vremenu pokazacu kolika parcela stoji prazna celu ovu god ali je non stop gruberisu i sad kao fol izvukli kisna krila i to tako stoji na njivi,a najvise ima ovih sto su napravili ugovor o delu sa crvencanima a bunili se kad je zemlja data stocarima sad proletos i clanovi ovog foruma.:off_topic:

Kradu i krasce samoje pitanje koliko da je to razumno cutali bi mi.Nije tema ali moram da napisem kod mene u opstini jedan novopeceni gazda koji je radio Drzavnu zemlju godinama a nije dinara placao sad je provaljen kao i lik u opstini koji je radio na licitacijama i sve namestao ovom...gosn Ja.....ic a sve je to ekipa bivseg rezima,znaju ljudi iz moje opstine o kome se radi,a kad sam ja pitao da platim na licitaciji rekli su mi to se vama ne isplati ogromne su cene arende:haha:Japansku katanu i dobar Bagremov panj...E to su zlikovci i takvi kao oni koji urusavaju ovu drzavu mogu misliti sta je po ostalim opstinama::sramota::spavam:{{
A ekipa iz sadasnjeg rezima postena,otimaju opstinsku zemlju kao kondori.

Послато са SM-G930F уз помоћ Тапатока

Mk placa psenicu 14.50din ispod hektolitra 75, preko hl75 cena 15din.

A prilikom obracuna razduzenja djubriva/semena racunaju cenu bez pdv sto izadje oko 13.88din ,e sad ja se nesto nesecam da je ranije bilo tako.

Nemoram ,podelim uglavnom na dva tri mesta ,ali sve je to isto ,kao da prepisuju jedni od drugih, bar ovde kod mene..

Danas mk izadje sa ovom cenom za hl ,sutra ce i ostali.

Sisaju kad imaju koga ,jbg uvek bilo i bice ..

Nazad
Vrh