Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Gde si predao u Somboru kad je konacna cena 15.5din konacna cenaDanas mi je ponudjeno 15.5din konacna cena.
A bome i kod nas pogotovo sa arapima (ako su to arapi) kad budem u vremenu pokazacu kolika parcela stoji prazna celu ovu god ali je non stop gruberisu i sad kao fol izvukli kisna krila i to tako stoji na njivi,a najvise ima ovih sto su napravili ugovor o delu sa crvencanima a bunili se kad je zemlja data stocarima sad proletos i clanovi ovog foruma.Bolje da ti ja ne pricam sta je u nasoj ali isto takva i jos gora sema nego kod tebe kad je u pitanju drzavna zemlja!
A ekipa iz sadasnjeg rezima postena,otimaju opstinsku zemlju kao kondori.Kradu i krasce samoje pitanje koliko da je to razumno cutali bi mi.Nije tema ali moram da napisem kod mene u opstini jedan novopeceni gazda koji je radio Drzavnu zemlju godinama a nije dinara placao sad je provaljen kao i lik u opstini koji je radio na licitacijama i sve namestao ovom...gosn Ja.....ic a sve je to ekipa bivseg rezima,znaju ljudi iz moje opstine o kome se radi,a kad sam ja pitao da platim na licitaciji rekli su mi to se vama ne isplati ogromne su cene arendeJapansku katanu i dobar Bagremov panj...E to su zlikovci i takvi kao oni koji urusavaju ovu drzavu mogu misliti sta je po ostalim opstinamaspavam:{{
Na koliko . Danas sam odvezao 10t a nisam ni pitao za cijenu . Zadnje je bilo ono od prije desetak dana 0.35 . Ovde neki otkupljivači plaćaju 0.30. Nema odbitaka nikakvih ako je vlaga do 14%.I kod nas sklizali sa cijenom,ravnaju se sa semberijom.
30 + ono ostalo.Tako mi rekoše danas.Na koliko . Danas sam odvezao 10t a nisam ni pitao za cijenu . Zadnje je bilo ono od prije desetak dana 0.35 . Ovde neki otkupljivači plaćaju 0.30. Nema odbitaka nikakvih ako je vlaga do 14%.