milanche87
Član
Sto ne spustaju cenu hleba sad? Sto sad cuti pekarska unija? Znali su da laprdaju i ser.... kad je cena isla gore..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Jesi to poceo da ulazes toliko u zemlju ?Pa sve je poskupelo,ulaganja po Kj su 1000e u psenici
Iskreno da ti kazem i veca su al ajd da zaokruzim na 1000.Za koji dan radim i treci tretman zastite.NPK,Organsko peletirani stajnjak,urea +folijarno 3x zajedno sa svakom zastitom pa izracunaj.Ulaganja su ogromna.Da se razumemo,nije mi zao da ulozim i uradim sve kako treba ali ako cemo raditi za dzaba onda bolje kuci da sedimoJesi to poceo da ulazes toliko u zemlju ?
Tako i mi ocekujrmo u rh a mozeni nize od toga za par %Zemljaci, kakvu cijenu psenice ocekujete kod nas, evidentno je da cijene zitarica padaju, trziste je prezasicemo, prodaja ce izgleda ici tesko?
Meni se cini da ce biti oko 0,4KM, mozda se drzava ili opstine smiluju pa doplate koji dinar ako bude kakve bune
Kalin trenutno dovozi po 0,42 KM sa PDV-omZemljaci, kakvu cijenu psenice ocekujete kod nas, evidentno je da cijene zitarica padaju, trziste je prezasicemo, prodaja ce izgleda ici tesko?
Meni se cini da ce biti oko 0,4KM, mozda se drzava ili opstine smiluju pa doplate koji dinar ako bude kakve bune
Jesu li im i posdticaji na ječam traljaviEvo sad citao za stocni jecam u njemackoj 140 eura zetva 2023..... Kad je kod njih tako traljavo sta da mi tek kazemo kako li ce nama biti......
krivo sam računao neka moderator izbriše.... mi očekujemo 32 kmTako i mi ocekujrmo u rh a mozeni nize od toga za par %
650zl je 25 din, neznam kakav je pdv kod njihCene u Poljskoj.1 zlota je 26 dinara. Jecam, grasak, tritikal, psenica, raz, bob.