Ne znam te stranjske izraze.Nagovara me komšinica da se prijavim na neki OnlyFans ili kako se već piše. Kaže da ću tako zgrnuti neke pare i popraviti finansijsku situaciju. Jel neko čuo za to?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ne znam te stranjske izraze.Nagovara me komšinica da se prijavim na neki OnlyFans ili kako se već piše. Kaže da ću tako zgrnuti neke pare i popraviti finansijsku situaciju. Jel neko čuo za to?
Kako sad 209 kad je onaj fend pisao sa ima po 115 evra tona i da ide dunavom neogranicene kolicine koje ce sve da nas potope. Nema zivota vise...U Konstanci je psenica 209 franko
suncokret 430$
115 plus trosak prijevoza, mozes se smijati ali ubrzo bi mogli svi skupa plakati..... Kod nas u rh je stao, otkup kompletan.... Mozda je kod vas drukcijeKako sad 209 kad je onaj fend pisao sa ima po 115 evra tona i da ide dunavom neogranicene kolicine koje ce sve da nas potope. Nema zivota vise...
Evo kolega je napisao suncokret fco costanca 430 dolara, a kod nas sluzbena cijena suncokreta vec tjednima na 325 eura tako da kazem pazi da ne bi svi skupa plakali na kraju.....Kako sad 209 kad je onaj fend pisao sa ima po 115 evra tona i da ide dunavom neogranicene kolicine koje ce sve da nas potope. Nema zivota vise...
Ne vjerujem.... Ali isto tako ne vidim da ce bit nekog rasta na nasem podrucjuBice psenica 15dindzi
Pitanje je koje je kvalitete ta psenica. Danas naplatio psenicu , uplata nije trebalo ni sat vremena da legne novac na banci. Cene mizerne ali ne cekam115 plus trosak prijevoza, mozes se smijati ali ubrzo bi mogli svi skupa plakati..... Kod nas u rh je stao, otkup kompletan.... Mozda je kod vas drukcije
Nemojte da prozivate Manjevica…A leba 3 dinara . . .
76 hl i 11.5 protein. Ne bi oni prodali, 70% svoje robe europi da europa gleda jel roba smece ili nije. Ide se jako pumo vlakovima i kamionima ako se vec preko rijeke ne mozePitanje je koje je kvalitete ta psenica. Danas naplatio psenicu , uplata nije trebalo ni sat vremena da legne novac na banci. Cene mizerne ali ne cekam
2 kl 170 E/t , 3 kl160E/t i 4kl 150E/t , dozvoljene primjese 5 ili 6 posto , imao ture i sa 15% primjesa jedna 4kl , sto je klasa psenice bila bolja manje primjesa je bilo. Mislim da nista od transporta dunavom , polupali rusi te male luke za utovar, treba neko vrijeme da osposobe ako ponovno ne budu gadjali.
Ziva glupost.Kod nas se ne rade te analize proteina,sve u istu celiju.Ja sam prosao za RR a nemam pojma koliki su proteini a h isto kao kod tebe 78-80Skladištar mi kaže da 2 otpremnice ne mogu da mi prođu za robne rezerve,zato što mi je protein 11.3 od traženih 11,5 iako je hektolitar preko 80
Jel imao neko takav problem?