Sapatnik
Član
Што бродове да дирају, сравниће им утоварна места. Пре неколико дана су гађали луке на румунско-украјинској граници.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
А, па то би био негативан политички маркетинг а и сумњам да су дошли баш празни.Pa veca je steta da potonu puni nego prazni ... tako da ...
Zato peglaju utovarna mjesta , transportne brodove ne mogu blokirati , ne mogu svojim ratnim da pridju da ne prodju kao krstarica moskva a potapanje civilnih brodova ne bi bilo previse popularno u ostatku svijeta , a ko zna , trebalo bi gledati kako stoji u kladionicamaА, па то би био негативан политички маркетинг а и сумњам да су дошли баш празни.
Чуди ме како ове афичке земље (нису укључене у санкције Русији) не пошаљу своје бродове у Русију по жито. Бродови се и онако рентирају, само се истакне застава земље закупца.
Tako ce i bit ako ovo potrajeMa divota zivota. Verovatno ce i nase zito i kukuruz za otkupe (po ovoj prici) po 120 evra tonu, a da nam prodaju map po 160 din i ureu po 120 din jer je nema iz rusije.....
Samo ne znam ko ce ostati po toj prici da radi zemlju, odosmo ceo balkan onda za nemacku kao migranti kolektivno....
Nagovara me komšinica da se prijavim na neki OnlyFans ili kako se već piše. Kaže da ću tako zgrnuti neke pare i popraviti finansijsku situaciju. Jel neko čuo za to?Kad nisi računao sa komšinicomBila bi bolja računica.
Tebi nema spavanja od propasti.Nagovara me komšinica da se prijavim na neki OnlyFans ili kako se već piše. Kaže da ću tako zgrnuti neke pare i popraviti finansijsku situaciju. Jel neko čuo za to?