Od čega zavisi kada će te skladištar pozvati?Zvao me danas skladištar da im dostavim šta treba od dokumentacije za prodaju za RR.
Podneo sam zahtev prvi dan i još me skladištar nije pozvao!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Od čega zavisi kada će te skladištar pozvati?Zvao me danas skladištar da im dostavim šta treba od dokumentacije za prodaju za RR.
Nisam ni ja pričao sa svojim skladištarom o prodaji.Nemam pojma verovatno njima produktna berza dostavi šta treba i ko je podneo zahtev za prodaju.Pošto ja sa svojim skladištarom nisam uopšte pričao o prodaji.
Samo je razlika ta sto su Poljaci i ostali poslje blokirali sve i zabranili uvoz a nasi ce docekati propast zadnjeg seljaka al se nece pobuniti.Ako to krene iz Ukraine Dunavom, zaj... nas samo tako, a boga mi komšije će tek proći još gore, kao i Poljska, jer uvek dobar deo i ostane robe iz tranzita, a Hrvatska ni Srbija nisu zabranile uvoz iz Ukraine, kao Poljska, Mađarska, Rumunija i Bugarska.
Šta si kupio direktno sa njive? Pšenicu u avgustu?Јуче сам купио од једног директно са њиве по 20 динара.
Neće ni 25 da daju, skupo im, čekaju da padne cena. U polj. apotekama ide od 32 do 40 dinara na džak.30 din kg
Poruka od produktne berze ili direkcije za robne rezerve?@ljusha
Meni je stigla poruka od Produktne berze 24.jula da su primili moj zahtev za prodaju. Nakon te poruke poslao sam potrebnu dokumentaciju skladistaru.