Cena pšenice rod 2023

Danas me zvao skladištar da sutra idem da potpišem ugovor za RR.Samo treba da se potpiše i plate neki troškovi analize 72 din po toni i onda oni šalju.

Danas me zvao neki otkupljivaj da mu nesto pomognem, reko ako hoces da se oduzis plati moju psenicu 30din/kg i niko nece znati naravno sala. Kako se odvalio smejati, kaze nikad mozda ni tad. Zabrinuo me.

Samo od predaje na silos mora stojati mesec dana. Posle možeš svaki dan prodavati ako hoćeš. Takva politika firme...

Послато са SM-A515F помоћу Тапатока

Ma oni ti skinu lager taj prvi mesec sa svim fumigacijama i ostalo, a ti ga prodavaj i 2 avgusta ako hoces, verovatno je tako da oni njihovo skinu a ti radi sta hoces....

Kod mog skladištara nema troškova lagera i ne moraš ni da prodaš pšenicu u toku godine ako ti se ne sviđa cena.Dešavalo mi se da stoji pšenica po dve godine na lageru.
Danas potpisao ugovor za RR,sve završeno za 10min.Samo platio troškove za analizu odnosno neki sertifikat 72din/t.Danas oni šalju ugovore RR i ostaje da čekamo ::novac:: na računu.

Misliš da propadne firma?Svega ima i svega sam se naslušao.
Sa ovim konkretno radim sigurno preko 10g. i ja sam zadovoljan.Kad hoćeš da prodaš pšenicu njemu isplata je isti dan ili najkasnije sutradan.

I mi smo tako prošli. Meni ostalo 15t pšenice, kap u moru koliko je drugima ostalo...

Sent from my motorola edge 20 using Tapatalk

Nazad
Vrh