Cena pšenice rod 2023

Ja ne znam jer da uzmem kredit pa da spremam konbajn, da zivim da stavim na lager? Pa lager su mi ukrali na repromaterijalu, kako vam nije jasno

Ja nisam hteo,nisam ni imao puno na pšenici al sam prebacio na suncokret...
A nešto mi se nije dalo ni da probam na rr pa sad videćemo...

Cistim soju danas i sutra, psenica neka ceka...

Послато са M2002J9G помоћу Тапатока

Matif i naravno Ameri rastu ozbiljnije, danas je korekcija radi jucerasnjeg velikog rasta. E sad vidjet cemo ovih dana gdje to ide. Uglavnom cak i da se vani rast ne nastavi a zadrzi ova cijena vani, nasa trzista moraju 10 do 15% ici gore kroz neki period

Meni je stvarno žao kolega koji su morali odmah da naplate pšenicu, naročito ovih mojih kod ..., ali dajte ljudi, tim sistemom vas uskoro neće biti !!! (glupo mi da komentarišem na grupi koju je otvorila ista...)
Cene u svetu divljaju, ko zna šta će biti do jeseni, ali sigurno neće biti pšenica 20 dinara !!!

Meni je stvarno žao kolega koji su morali odmah da naplate pšenicu, naročito ovih mojih kod ..., ali dajte ljudi, tim sistemom vas uskoro neće biti !!! (glupo mi da komentarišem na grupi koju je otvorila ista...)
Cene u svetu divljaju, ko zna šta će biti do jeseni, ali sigurno neće biti pšenica 20 dinara !!!
Divljala su 2 dana pa danas i jucer poprilican pad. Daj Boze rasta cijena al ko zna kuda ce to....
Na ovim cijenama nece biti nikoga ako potraju nekoliko godina

Ozbiljno treba administratori da se pozabave banovanjem. Tema je cena psenice a vi razglabate stotine postova o arendi. Izgubih silno vreme trazeci post o ceni.
Inace cena je nikakva pa sam sve prodao robnim rezervama po ceni 25 + pederve.

Послато са SM-A536B помоћу Тапатока

Ozbiljno treba administratori da se pozabave banovanjem. Tema je cena psenice a vi razglabate stotine postova o arendi. Izgubih silno vreme trazeci post o ceni.
Inace cena je nikakva pa sam sve prodao robnim rezervama po ceni 25 + pederve.

Послато са SM-A536B помоћу Тапатока
Koji je hektolitar te tvoje pšenice što je otišla u RR?

Nazad
Vrh