guest 43101
Član
Sejali smo i bez vestaka pa je bilo roda i to ne tako loseg mogu vam reci. Sa ovim cenama NASE psenice i NJIHOVOG vestaka opet cemo....... Ionako posle ove suse slabo ce se hranljivih materija izneti sa njiva......
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ja prolestos uzeo na 20 litara pakovanje po 270 din lit.Jos ima totala po 620 din lit.
Pa šta treba kod kuće da otvorimo poljoprivrednu apoteku i opet ne možemo kupiti da nam večno traje.Ja prolestos uzeo na 20 litara pakovanje po 270 din lit.
Cena je mala, moze se reci proslogodisnja.Dobro, sve je izdeklamovano a koja je cena pšenice?
Verovatno imaju neke zalihe.У вези ове приче о скоку цене тотала: проверим јутрос овде код мене кад сам ишао по концентрат, а оно цене, у зависности од произвођача и паковања, од 765 до 880 динара за литар, па сам скокнуо до суседног места и продавнице где доста тога купујем и купио за "само" 650 динара за литру. Невероватан скок цене.
Mi smosejali na kukuruzište,pšenicu.Zbog sirka i zubače idemo totalom a total ćemo kupovati od ovog roda pšenice.u predhodni rod psenice? apsolutno ne,licno sam ove godine isao jecam u jecam(jedan deo u detelinu) jer sam imao haos od sirka...prosle godine ni jedan jedini sirak nije probio dok nisam skinuo jecam i pala kisa....ne vidim nacin kako on ide u ulaganje u psenicu
Cika Aco jel to komsinica rekla da plice ispod 18cm ne priznaje ?Izgleda da će biti jeftinija ugara na 18 cm nego totalom prskati.
Sreca pa gorivo nije skupoVracamo se starim obicajima. Ima da ugarimo ko besni.
Aj sto je taj total skup, al sto ne valja nista. Teba ga 5 l za jutro da bi nesto odradio, a ako samo malo zahladni onda je katastrofa.
Sad ne sme niko da kaze da ugari na manju dubinu... svi ce sad na 18+ (u svakom smislu...)Ja ozbiljno krenuo sa temom obrade strnjišta, a ovi momci samo na ludine misle.![]()