Cena pšenice rod 2021

Caco da nije mozda urea bila 38 din

Послато са moto e5 play помоћу Тапатока

danasnja cena otkup Mat Agro(selo Bikovo kraj Subotice) 19din

"Mi smosejali na kukuruzište,pšenicu.Zbog sirka i zubače idemo totalom a total ćemo kupovati od ovog roda pšenice."

ali druze kakve veze ima total da je sada i hiljadu dinara litra sa rodom ovogodisnje psenice? kako je njegova cena uticala da neko ima 35m a neko 50m objasni mi to?
ma na "jumbo" i to od 600kg bilo 38 sigurno jesenas

danasnja cena otkup Mat Agro(selo Bikovo kraj Subotice) 19din

"Mi smosejali na kukuruzište,pšenicu.Zbog sirka i zubače idemo totalom a total ćemo kupovati od ovog roda pšenice."

ali druze kakve veze ima total da je sada i hiljadu dinara litra sa rodom ovogodisnje psenice? kako je njegova cena uticala da neko ima 35m a neko 50m objasni mi to?
ma na "jumbo" i to od 600kg bilo 38 sigurno jesenas

Samo da dodam da je veštak na proleće skočio.Imam i dobre vesti.Klupče kanapa sa 1350 na 1650.Total sa 400i nešto na 800 i nešto.
Samo sam naveo poskupljenja-ni kanap nema veze sa pšenicom.Ni poskupljenje nafte,nema veze.

pa sta se onda nadovezujes na postove u vezi roda,ulaganja i cene psenice...
Ja ne znam šta je tebi.Tebe čudi kako ljudi nisu ostvarili prinos kao ti,nisu kupovali repromaterijal kao ti.
Za mene total nije uticao na rod ali od tih novaca moram da ga kupim.Ti ako ne radiš sa njim,to je tvoja stvar-ti imaš drugi pristup,što poštujem.

Koliko vi promasujete temu to je zaista za analizu,ja sam ostvario prinos ispod proseka za ovu godinu neznam koliko puta vec to treba da napisem da bi vama to doslo u glavu...dobro mi dodje posle ovih danasnjih 46stepeni da se malo ismejem

Opet si promasio totalno temu....komsiji sam danas izvukao prikolicu da ostavi za sebe,sve ide kod gazde gde radi u silos(radi oko 2hilj jutara)...cekaju se bolji dani za zito kao i za kukuruz sto se cekalo

Poslednja izmena:
Kod mene videh na jednom mestu psenica 20 i jecam 19 sa pdv. Bice cuvanje robe, s obzirom na to koliko smo dali para na djubrivo za prihrane i koliko je gorivo otislo gore sad pred zetvu malo je 20 din.

A koliko moze psenica otici gore ?.Kukuruza to sto kod nas nece biti ne znaci da ga nece biti u svetu,nije ovo bas susna godina gledano na svetskom nivou.Sumnjam da ce psenica otici vise od par dinara gore do posle nove godine.

Ljudi posmatrate uzu sliku. Cena na svetskom trozstu je u padu. Verovali ili ne za cenu je Kole beznacajan.
Nevezano za navedeni post. Diskutovali smo pre par dana o ceni stocnog brasna. Danas odem u prodavnicu koncentrata i gledam cenu stocno. 25/1 850 dinara dzak ili 34 dinara kg. Mlin Novi Becej. Zito pada na 19, ko je ovde lud?

Nazad
Vrh