Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Verovatno jesenas a mi platili 45 (13 februara)Caco da nije mozda urea bila 38 din
Послато са moto e5 play помоћу Тапатока
danasnja cena otkup Mat Agro(selo Bikovo kraj Subotice) 19din
"Mi smosejali na kukuruzište,pšenicu.Zbog sirka i zubače idemo totalom a total ćemo kupovati od ovog roda pšenice."
ali druze kakve veze ima total da je sada i hiljadu dinara litra sa rodom ovogodisnje psenice? kako je njegova cena uticala da neko ima 35m a neko 50m objasni mi to?
ma na "jumbo" i to od 600kg bilo 38 sigurno jesenas
Samo sam naveo poskupljenja-ni kanap nema veze sa pšenicom.Ni poskupljenje nafte,nema veze.Samo da dodam da je veštak na proleće skočio.Imam i dobre vesti.Klupče kanapa sa 1350 na 1650.Total sa 400i nešto na 800 i nešto.
Ima i po 690 din! Pakovanje 20 litara.820 imaš kod pijaca ako ti treba.Juče deca bila da kupe kanap pa pitali.
Mislim da je danas 22 din. sa pdvMlin Đorđić,Glušci,23 din.
Samo sam naveo poskupljenja-ni kanap nema veze sa pšenicom.Ni poskupljenje nafte,nema veze.
Ja ne znam šta je tebi.Tebe čudi kako ljudi nisu ostvarili prinos kao ti,nisu kupovali repromaterijal kao ti.pa sta se onda nadovezujes na postove u vezi roda,ulaganja i cene psenice...
Ja je jesenas pocetkom oktobra platio 28 dinara u kesu. Tovario direkt sa kamiona u dzambovkama.Caco da nije mozda urea bila 38 din
Послато са moto e5 play помоћу Тапатока
Nevezano za navedeni post. Diskutovali smo pre par dana o ceni stocnog brasna. Danas odem u prodavnicu koncentrata i gledam cenu stocno. 25/1 850 dinara dzak ili 34 dinara kg. Mlin Novi Becej. Zito pada na 19, ko je ovde lud?Ljudi posmatrate uzu sliku. Cena na svetskom trozstu je u padu. Verovali ili ne za cenu je Kole beznacajan.