Cena pšenice rod 2021

Samo polako bice ona uskoro i na 35. Potraznja je u svetu sve veca a na trzistu je nema. A rusi je cuvaju. Nece da je prodaju kao da cuvaju svoje trziste.

Danas zvao lokalnog otkupljivaca i cena je 33 din za kg preko 78 hektolitar. A za protein preko 15 ide i 35 din.

Послато са SM-A520F помоћу Тапатока

Hrvatska najbolja ponuda koju sam dobio protein 11 hl 82, 32 dinara plus pdv
Navodno sve za italiju ide.

Ocepilo se tel kel i 13-15 protein. Ko ima 15 protein i gluten 30+ uz hektolitar barem 76 moze dobro da se proda.

Iz starta si znao da ce cena ici gore, cisto sumnjam da si pesimista bio.
Bez obzira, ako su ti novci bili potrebni ne treba se osvnuti na ono sto je bilo.
Ja prodao celu kolicinu soje po 80 i 81 din, realizovao jako bitnu kupovinu nekretnine u Vrscu i toliko mi je drago da i ne razmisljam jos koliko desetine hiljada evra bi vise zaradio ako bi je i dalje cuvao do cene preko 100 din koja ce dostici posle Februara.
Glavu gore, pa nek zarade oni koji jos cuvaju robu!

Jel ovo za februar pouzdano ili onako...?

Послато са SM-A515F помоћу Тапатока

Из старта си знао да це цена ици горе, цисто сумњам да си песимиста био.
Без обзира, ако су ти новци били потребни не треба да се освнути на оно што је било.
Ја продао целу колицину соје по 80 и 81 дин, реализовао јако битну куповину некретнина у Врсцу и толико ми је драго да и не размисљам јос колико десетине хиљада евра би висе зарадио ако би је и даље цувао до цене преко 100 дин која це достици после Фебруара.
Главу горе, па нек зараде они који још чувају робу!
Кad je pšenica imala porast cene za 10 i više din po kg unazad 30 i više godina i to za 3 meseca
, a ti prodaš soju po 80 i 81 sad kad je 72 , 73 i pametan si , skroman , i misliš da ako bude 100 ti nećeš se kajati ...
Jako cinično!

Trziste je nenormalno. Da smo znali da ce skociti 10din/kg samo bi psenicu kupovali.

Кad je pšenica imala porast cene za 10 i više din po kg unazad 30 i više godina i to za 3 meseca
, a ti prodaš soju po 80 i 81 sad kad je 72 , 73 i pametan si , skroman , i misliš da ako bude 100 ti nećeš se kajati ...
Jako cinično!
Kao prvo nadovezao sam se komentarom na tvoj post sa nekom pzitivnom namerom i u dobronamernom smislu.
Medjutim ti pokazujes drzkost i tvoj nizak nivo intelegencije bez ikakve potrebe!
Ako te grize nesto zadrzi za sebe!
Informativno, ne 100 nego 120 i necu se kajati pa ce mi biti cak i drago ako neko prodaje po toj ceni.

Nazad
Vrh