Cena pšenice rod 2021

Као прво надовезао сам се коментаром на твој пост са неком пзитивном намером иу добронамерном смислу.
Међутим ти показујес дрзкост и твој низак ниво интелегенције без икакве потребе!
Ако те гризе несто задрзи за себе!
Информативно, не 100 него 120 и нећу се кајати па ће ми бити чак и драго ако неко продаје по тој цени.
Где ти видиш дрскост....јел тамо где се твој ниво интелигенције завршава...?!
Grize me , i šta sad ti koji palamudiš ovde među prvih 10 kažeš da to držim za sebe...pa se javljaš na moj post .....umesto da to zadržiš za sebe !

Jel vi mislite da se trgovci nikad ne zajebu? Da ja nisam prodao psenice nista za 20-25din vec sve za 30+? Kako da ne. Prodajemo i kupujemo stalno pa kako ispadne.

Pa tr
Jel vi mislite da se trgovci nikad ne zajebu? Da ja nisam prodao psenice nista za 20-25din vec sve za 30+? Kako da ne. Prodajemo i kupujemo stalno pa kako ispadne.
Pa trgovci uvek imaju zaradu svoju u % , bilo da je roba 10 ili 100 din, prodaju je po 13 i 103 din. On cim kupi od mene tog dana po njegovoj ceni bez recimo pdv koliko je na berzi, on je u plusu neki procenat sve da je taj isti dan proda... Tako da tu ne vidim kako moze da bude u minusu ili da izgubi...

Је ли Идворац, јесу ли и код вас летос говорили да је 20 динара аконтациона цена за жито?

Је ли Идворац, јесу ли и код вас летос говорили да је 20 динара аконтациона цена за жито?
Jesu, ima koji su i uzeli po 20 akont. Ima i koji su u zetvi prodali po 21. Ja sam prodao po 25 krajem avgusta bez skidanja lagera u bcm. Nisam ni sanjao cenu od 35 🙂 od sad sve kuci zito i kukuruz pa prodaja na prolece ko da najvise...

Sad sam video da je zadnje trgovanje na našoj berzi bilo sa cenama 35-37 din sa PDV-om. Dakle ide ona lagano ka 40. Ali ovu cenu na berzi mogu da dobiju samo ovi veliki igrači. Mi mali imamo samo ovo manje PDV i još koji dinar manje. Naravno kad nam isplaćuju kažu npr da je cena 32 u koju je već uračunat PDV.

To oni odmah uračunaju zajedno da se mi ne mučimo. Što bi rekao Njegoš- smešano, najlakše se pije.

Sad sam video da je zadnje trgovanje na našoj berzi bilo sa cenama 35-37 din sa PDV-om. Dakle ide ona lagano ka 40. Ali ovu cenu na berzi mogu da dobiju samo ovi veliki igrači. Mi mali imamo samo ovo manje PDV i još koji dinar manje. Naravno kad nam isplaćuju kažu npr da je cena 32 u koju je već uračunat PDV.
Zito je zarokalo na 291 eura a bilo je 313 eura do prije par dana na matifu tako da o cijeni 40 dinara itd jenjako upitno mozda je ovo i maksimum sto se cijene tice vidit cemo

Nazad
Vrh