paorpaor
Član
Videcemo se vrlo brzo.
Jeste napravili neku saradnju?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Jesmo. Jako korektan covek a ispostavilo se da se druzi sa mojim bratom od ujaka.Videcemo se vrlo brzo.
Bora??Danas 24,7 sa lagera i 8% pdv-a...
Послато са SM-A515F помоћу Тапатока
Nisam ja rekao da treba da ide u rikverc, nego samo primetio da ide u rikverc, a svi se ucutali. A ja bih voleo da bude 300e po toni da svi budu zadovoljni. PozdravTo zato sto si se ti pozdravio treba cena da ode u rikverc
Послато са moto g(9) plus помоћу Тапатока
nerelano je otišla u samo kratko vrijeme. do proljeća se nadam ako budu 2 3 loše prenapuhane vijesti o koroni da će biti 280 285 eura pšenica i tada da se prelije na naše tržište. jer kad je bilo nekoliko dana 275 eura cijena nije se prelilo. a opet možda je ovo najbolja cijena koju ćemo dobiti pa ćemo mi ostali lošije proći nikad ne znaš. samo znam da su arende u okolici otišle na 300 eura a do prije 1 godinu su bile 200do 250....Nisam ja rekao da treba da ide u rikverc, nego samo primetio da ide u rikverc, a svi se ucutali. A ja bih voleo da bude 300e po toni da svi budu zadovoljni. Pozdrav