Alav je sve ga bole.Doplata jos 1 dinar, tako da je konacna 21.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Alav je sve ga bole.Doplata jos 1 dinar, tako da je konacna 21.
Kad te nisu zvali,,,ili Jesi.Za šta da ih tužiš?
Kad te nisu zvali,,,ili Jesu
Puj pike ne važi se ono što je prošlo...Sad lepo odeš i tražiš svoju pšenicu nazad i vratiš im tih 20 din. Platiš im još 5% na ulaz i izlaz to je još 1 dinar. A ti je prodaš nekom trećem po 25 ladno i dobar si 4 dinara. Ja bi ovako uradio kad su toliko bezobrazni....
Послато са SM-A515F помоћу Тапатока
Kada je u pitanju takozvana akontna cena neke robe ili usluga, to je ona cena koja je određena unapred i nije definitivna i obično je manja od one koja će biti utvrđena kao definitivna.Za šta da ih tužiš?
Niko u Kikindi nije platio vise od 21. Ti kazes da si dobio 21 plus 1 doplatu. Ostali sa kojim pricam iz Komponenta kazu da su zavrsili na 21. Da nisi pogresio?Alav je sve ga bole.
Cena 21 sa PDV-navodno ne znaju konačnu cenu.Mislim da će biti 22 eventualno 23 ako se smiluju.Kod nas nije neki rod,koliko čujem.Zoran0230 je napisao(la):
Danas ovršili žito-Prinos bolji nego prošlogodišnji.Na 3,3 jutra bilo 11200kg,vlaga 12,40,hektolitar 77.
Cenu ne znam
Da li je jedan od braće ministar prosvete?Čujem, ako je istina, da Mlin Đorđić - Glušci plaća 23,40 a braća Ružić 24, sve sa PDV.
Sramota. Berza danas 24,5-24,8 + PDV. Danas u BMM 24,5 sa 8% pdv-a...VREBALOV AGRAR sa lagera 23 sa pdv-om