Jesam-U startu je bilo 21 i sad 2 avgusta uplatili još 1 dinar i mislim da je to konačna cena.E sad ko je na lageru možda uspe više da dobije.Zorane jel si ti kod Bebe.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Jesam-U startu je bilo 21 i sad 2 avgusta uplatili još 1 dinar i mislim da je to konačna cena.E sad ko je na lageru možda uspe više da dobije.Zorane jel si ti kod Bebe.
Kratko je trajo pad evo već danas skok na 255 evra .Pala je cijena na matifu 4 i nesto posto, ali kod nas otkupljivivaci nude za protein 13.5 do 15. 5 neki mix ajmo reci tih proteina sa hl od 80 nude 20.66 eura netto a za losijo protron tipa 11 i hl do 76 nude 19 eura netto. Dobre cijene s obzirom da je matif pao, e sad da su cijene matifa u petak ostale zabovaj tjedan, cijena bi jos potegnula gore
Aj neka neko objasni malo pta pratite na matifu? Ja gledam sve vidim neke terminske ne mogu se povezati.
Ne vjerujem bas da ce na 300.... Evo pada sad malo, nego bojceticu s obzirom da si u ovim vodama trgovanja ako citas ovo jel vasi otkupkjivaci na dnevnoj bazi prate kretanja ili bolje receno sad kad je u kednom trenu psenica bila 279 eura na matofu al ajmo jj zadrzazi reačno na 265 270 eura koliko se sad moze dobit za ozbiljnu kolicinu tipa 400 tona novaca?Za dva dana sa 255 otišla na 275 nevidi se kraj,nebi me čudilo da do kraja meseca predje 300 evra ,ovaka potražnjanja nije bila davno.Čak me i nečudi sve je skočilo što nebi i ona.
Čim je vaša roba u magacinu "otkupljivača" vi tržišnu cenu nećete dobiti. Kada svi počnemo da čuvamo svoju robu u svojim magacinima tada će te videti pravu potražnju robe i prave cene. Inače juče mi je za pšenicu sa kućnog lagera nudjeno 24,1+pdv. Hl 81,vlaga 10,2.
Trgovacka strana priceDe sad nestade prica nekih kolega pametnih o ruskim zalihama za naredne 2 godine da se zrno u svetu ne ovrsi psenoce ce biti??
To je prava cijena i ja bi prodao po tpj da mi ponudeČim je vaša roba u magacinu "otkupljivača" vi tržišnu cenu nećete dobiti. Kada svi počnemo da čuvamo svoju robu u svojim magacinima tada će te videti pravu potražnju robe i prave cene. Inače juče mi je za pšenicu sa kućnog lagera nudjeno 24,1+pdv. Hl 81,vlaga 10,2.