A zašto bi bilo bitno gde je završila ako si rešio da je prodaš po tih 20 dinara? Ako sam nezadovoljan trenutnom otkupnom cenom ja to odmah najavim svom otkupljivaču da je stavljam na lager da se on "slučajno" ne zabuni pa da mi je isplati odmah.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Probićemo mi led sa pšenicom, samo lagano.27 je nemoguce sem za neke ultra poboljsivace.
@Spajki Ko ti je od ponudjaca /kupaca uvek u top 3?
@fendt515c
Za 400t moramo analizu uraditi i spram toga napraviti cenu. Mi pratimo cene na dnevnom nivou.
@zarkovmali
Trazi ponudu imas broj moj.
Inace to sa svetskih berzi se ne odrazi uvek kod nas. Kad je malo robe onda ponuda i potraznja odredjuje, a kad je puno robe onda cesto spekulacija dize/spusta cenu.
Sa albankom mi je trebalo 3 meseca da uzme prvi kamion. Sad se navukla kao dete na cokoladu.Probićemo mi led sa pšenicom, samo lagano.
U 50% slucajeva se uvek odrazi:Inace to sa svetskih berzi se ne odrazi uvek kod nas. Kad je malo robe onda ponuda i potraznja odredjuje, a kad je puno robe onda cesto spekulacija dize/spusta cenu.
Bas takoU 50% slucajeva se uvek odrazi:
Kada tamo cene padaju i kod nas iste sekunde se spustaju cene, a kada tamo cena raste onda to kao sa nama "nema veze"......
Koliko je u postotku skocila ako nemozes napisati cijenu psenica nakon onog proboja na 273 278 eura na matifu (danas predvidjam nastavak rasta s obzirom da ameri rastu).27 je nemoguce sem za neke ultra poboljsivace.
@Spajki Ko ti je od ponudjaca /kupaca uvek u top 3?
@fendt515c
Za 400t moramo analizu uraditi i spram toga napraviti cenu. Mi pratimo cene na dnevnom nivou.
@zarkovmali
Trazi ponudu imas broj moj.
Inace to sa svetskih berzi se ne odrazi uvek kod nas. Kad je malo robe onda ponuda i potraznja odredjuje, a kad je puno robe onda cesto spekulacija dize/spusta cenu.
25 sa pdv? Pozdravi Miodraga kad budete se videli.25 je sad. Ja cu je dati po 30 sa 10% pdva.