Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Pa s obzirom da je kod mnogih "otkupljivača" i dalje cena 20,5-21dinar nije im ni loša cena.Malo je
Slazem se, s tim da ako matif zadrzi ove cijene ili jos odu gore ici ce to i jace od ove cijene jer i ameri imaju luno povrsina pod psenicom a kod njih je trenutno 310 eura psenica dok je ona europska 255Pa s obzirom da je kod mnogih "otkupljivača" i dalje cena 20,5-21dinar nije im ni loša cena.
791 dolara je bio za proljeće i ako se ne varam zar nije netko napisao da je bušel 25,4 kg? ako sam u krivu ispravite me hvala.Neznam odakle vam ta cifra od 310€ ?
CBOT danas, 7.61$/bush je oko 28 din.
Sta je poruka svima,da cena nije u porastu i da nece ni biti?pariz je blizu 30 dinaraBushel kukuruza je 25,4 kg, a bushel pšenice 27,2 kg, proguglajte prvo...
A cenu valjda gledate trenutnu, a ne terminsku tamo za koju godinu....
Hvala za kilazu nisam to znao. Trenutne cijene u europi nemas uopce znaci njemacki seljak po prvi puta jos nezna koju ce cijenu dobiti u zetvi ali zato imas matif koji pokazuje smjer kretanja za koji mjesecBushel kukuruza je 25,4 kg, a bushel pšenice 27,2 kg, proguglajte prvo...
A cenu valjda gledate trenutnu, a ne terminsku tamo za koju godinu....
Podseti me na ovo:Bushel или бушел је запреминска мера код енглеза и јенкија. Код ових првих је нешто већа 36 и нешто литара, код других је 35л и нешто мало преко тога...мања јединица је галон иде га 10 у амерички бушел, а потом пинта, иде је 64 у бушел..ништа стандардно као у метричким систему...накарадно све као и они што су...
Империјалне јединице од којих не одустају...