Koristite zastareli preglednik. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
01.08.2012. CENE ŽITARICA NA PRODUKTNOJ BERZI U NOVOM SADU, BERZAMA U BUDIMPEŠTI, ČIKAGU, MINEAPOLISU I PARIZU CENE SU OBRAČUNATE PO SREDNJEM KURSU NA DAN OBJAVLJIVANJA (din/kg bez PDV-a)
25,80 x 5% = 27.09
Da li je moguće da se toliko može dobiti za pšenicu?
[h=2]PREGLED CENA ŽITARICA[/h] 02.08.2012. CENE ŽITARICA NA PRODUKTNOJ BERZI U NOVOM SADU, BERZAMA U BUDIMPEŠTI, ČIKAGU, MINEAPOLISU I PARIZU CENE SU OBRAČUNATE PO SREDNJEM KURSU NA DAN OBJAVLJIVANJA (din/kg bez PDV-a)
Neznam sta je po sredi danas mi je samo tako receno,i ne samo meni nego jos nekima.Bilo bi dobro da napise jos neko njihovu cenu gde imaju otkupno mesto.
Ja licno mislim da je to neko utrkivanje sad,Jer mlin za preradu zita se ukljucio u trku za suncokret(do sad nisu kupovali) i izasao sa dosta jakom cenom a imaju ogromne kolicine psenice na lageru,pa sad Milenijum hoce da im utera sa cenom psenice posto su im VEROVATNO pomrsili racune.To je samo moje misljenje jer nevidim drugi razlog posto je na svim drugim mestima 25-26 din kg zita.