Ovde ima cena sa raznih berzi
http://www.tisup.mps.hr/inocijene.aspx
http://www.tisup.mps.hr/inocijene.aspx
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Daj Boze ali nema sanse...Prelazne zalihe u dobar rod,drzace je oko 20 din mozda u martu,aprilu kada vide kakvo ce biti zito i koliko je zasejano puste do 25-30 max...Sledeca godina je izborna,skupo zito-skupo brasno-skup hleb-nezadovoljni glasaci...
Nemam izvor u Viktoriji ali sam iz druge ruke čuo da su prošle nedelje sitni otkupljivači iz Subotice bili kao popišani kada su se na dužijanci sreli sa "viktorijancima" i možda još nekim od velikih. Poruka od bogova je da ih pšenica ne zanima mnogo i prodajte kome hoćete, nama ne treba. Ako laže neko u lancu od "dve ruke" lažem i ja.kod nas stopirali obracun a cena je bila 18.20 navodno jer je viktorija presta sa otkupom a suska se da ce ici dole na 17 din... ima li neko izvor blizak viktoriji da proveri ovo?
Ja sam moji psenicu predao u silos"Popovic"u Platicevu(na putu Ruma-Sabac)tj gazda te firme je slao kamione na njivu.Prosle nedelje sam isao u njihovu glavnu firmu u Sabcu da napravim prijavu za prodaju psenice robnim rezervama.Posle par dana zvala me neka g dja koja radi na produktnoj berzi da bi me obavestila kako je moja prijava"prosla" i da ce me obavestiti kada treba da dodjem da napravimo ugovor.Danas su me obavestili da u cetvrtak dodjem u Sabac da potpisem ugovor i navodno ce pare biti uplacene za 15 dana.Sve to državni organi znaju ali im tako odgovara i zato ne reaguju.
Ima li koga od članova da je prodao pšenicu robnim rezervama?
Dobro si video cenu a ne i godinu proizvodnje pšenice jer na berzi traži se nešto više od 17 din + PDV ali koliko mi je rečeno po 17 din se trgovalo i da je trgovina pšenice jako mala.Ja sam moji psenicu predao u silos"Popovic"u Platicevu(na putu Ruma-Sabac)tj gazda te firme je slao kamione na njivu.Prosle nedelje sam isao u njihovu glavnu firmu u Sabcu da napravim prijavu za prodaju psenice robnim rezervama.Posle par dana zvala me neka g dja koja radi na produktnoj berzi da bi me obavestila kako je moja prijava"prosla" i da ce me obavestiti kada treba da dodjem da napravimo ugovor.Danas su me obavestili da u cetvrtak dodjem u Sabac da potpisem ugovor i navodno ce pare biti uplacene za 15 dana.
Ali malopre videh na sajtu poljopartner da je cena 21,00 din!