Inace ok sto prati poskupljenja,ali sto ne prati i pojeftinjenja ??
A i preterase sa akcizama...
A i preterase sa akcizama...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
demokratski komunizambojcetic je napisao(la):Drzaava je toliko trula i toliko nista ne radi, da ne mogu da skupe drugacije pare nego da oderu akcize. U SAD nema akciza na gorivo, ali ima jako velih poreza na luksuz, kao i na velika primanja. Po ovim nasima iz vlade ispada da je gorivo luksuz... Tako funkcionise i cela Evropa, ali su socijalna davanja daleko veca nego kod nas.
Da a kakav je kvalitet goriva tamo a kakav ovde cene skoro priblizne a nafta kod nas zbuckana ko zna sa cimMil je napisao(la):Evo juce dodjoh u Nemacku. U Austriji i Nemackoj cena se krece od 1,35-1,45 evra (otprilike) za litar evro dizela. I u te dve drzave je u poslednje dve nedelje cena dosta skocila.
tarana je napisao(la):sta vredi da ti crtam grafikone, trosim vreme, skidam podatke s berzi, kad ti pricu jednostavno ne mozes da razumes, jer ti pogled ne seze dalje od sopstvene avlije.
posto nafta poskupljuje iskljucivo pre nego sto ti posejes, a ti zayebi drzavu pa kupi jedan dan ranije.
Ta farba jel može biti problem inače traktori mi imaju linijske pumpeDeni je napisao(la):ložika je ofarban D2
ma kakvi ja sipam u sve traktore i sa linijskom i sa rotacionom pumpom samo što ga slabo ima kod mene na pumpimica967 je napisao(la):Ta farba jel može biti problem inače traktori mi imaju linijske pumpeDeni je napisao(la):ložika je ofarban D2