Cena nafte

Malo pre na jutarnjem programu slusam da se razmatra nesto da povecaju akcizu na TNG a da smanje askcizu na benzin i dizel goriva,tacnije dizel i benzin goriva bi bila jeftnija za 12-14 dinara :D

ne znam sta je tu cool. samo ce biti vise emisije stetnih gasova, jer ce se vise voziti benzinci i dizelasi koji emituju vise stetnih gasova.
poljoprivrednicima se ionako vraca akciza, bar registrovanim. mislim da je greska sto se ne vraca svima.

dobre su obadve ideje al mislim da ova sa stajnjakom bi bila lako ranjiva(doteraju nekoliko bagera i gotovo)najbitnija je velika masa naroda po celoj srbiji.a organizovati narod u sezoni bi bilo malo teze.

Laza je napisao(la):
Malo pre na jutarnjem programu slusam da se razmatra nesto da povecaju akcizu na TNG a da smanje askcizu na benzin i dizel goriva,tacnije dizel i benzin goriva bi bila jeftnija za 12-14 dinara :D
A ja taman rešio da preradim nekog oldtimera naTNG,al ovako ne vredi..

Nemam ništa protiv... Nemam vozilo na TNG a od nafte što mi vrate akcizu to mi je jedna četvrtina potrošnje....

Ljudi....ima li gde skuplje gorivo nego kod nas....:haha::haha:?da znam da odem.... :zli:
Dokle vise:haha:

Nisi me razumeo! Dobijem akcizu od 5000 litara nafte a godišnje potrošim oko 20000 litara!

Pazi, ko ima svu mehanizaciju, a radi i šećernu repu, a ne samo kukuruze i pšenicu, njemu nije dosta 60 lit/ha! Usluge još nisam ni pomenuo, što bi puno značilo da je nafta jeftinija jer bi lakše mogao da se ugradiš u cenu usluge!

ja pitao na pumpi pre dva dana kolika je akciza jer sam bio da uplatim 4000l,kaze pumpas oko 42 din.,a koliko ce oni nama da priznaju ko zna

1dy9th.jpg

Opširnije o novom poskupljenju; http://www.blic.rs/Vesti/Ekonomija/188067/Nema-jeftinijeg-goriva-do-kraja-godine

a evrodizel kosta 121 dinar ..to nisu rekli lopvi jedni !!! Polako ali sigurno treba da se spremamo za PROTESTE NEKE VELIKE zbog goriva :zli: :zli: :zli:

Nazad
Vrh