francuz
Prijatelj Foruma
E tu ih mi cekamo!
![Prijateljski pozdrav :ppozdrav: :ppozdrav:](/styles/default/xenforo/smilies/poljoinfo/ppozdrav.gif)
![Prijateljski pozdrav :ppozdrav: :ppozdrav:](/styles/default/xenforo/smilies/poljoinfo/ppozdrav.gif)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Pa ima kazu ali pola kila, jer je kilo vise ...Nikola.KV je napisao(la):Ima i u Gokcanici po 120.
zato tovljenici idu na 100none 73 je napisao(la):Neznam sta se desava,ali povecala se potraznja,ljudi zovu traze robu izgleda da cena ide na 200![]()
ima i toga jer se dosta kukuruza prodalo,moguce da ce potraznja prestati posle uskrsa...xsale je napisao(la):Danas sam kupio jos 15 komada 20 kg prosek po 160 dinara.Ja sam sa prasicima zavrsio za ovu godinu,a koliko cujem vecina ljudi koji hoce da tove za leto su zavrsili sa kupovinom,bar ovi koje ja poznajem.
Ne brini ti za mene,nasao sam prasad. Prekjuce je Jankovic napunio kamion u Obrvi i Katrzi na 140. Crnogorci dolazili i otisli,Milan Muka ih tovario po tvom kraju na 160. a mnogi Pozarevacku prasad spremaju za vaskrs...Nikola.KV je napisao(la):Nisi shvatio,nebitno...![]()
razlika je u kilazi,prase od15 i od 30 kg nije isto.pedja voganj je napisao(la):Mnogo velike razlike u ceni prasadi...Negde 200din a negde 140din![]()
none 73 je napisao(la):ima i toga jer se dosta kukuruza prodalo,moguce da ce potraznja prestati posle uskrsa...xsale je napisao(la):Danas sam kupio jos 15 komada 20 kg prosek po 160 dinara.Ja sam sa prasicima zavrsio za ovu godinu,a koliko cujem vecina ljudi koji hoce da tove za leto su zavrsili sa kupovinom,bar ovi koje ja poznajem.
koji komsija Slobo ili Banelevel3 je napisao(la):Komsija nakupac se juce vratio prazan, isao je u nabavku na sever( Sombor i okolina), cena je u porastu jer prasadi nema, kaze ljudi traze 160 a on ovde ne moze da gura po 180, kaze ne uklapa se. Veci je problem kaze sto i to sto ima ne valja nista