Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
milos04 je napisao(la):150 do 160din od 25 do 30 kg crnogorci kupovali (pijaca u bacini)
pa to Ranko K. navodi vodu na svoju vodenicu, pa da mu damo prasad sto jeftinije , sve neke cena daje ... da mi se smucilo i kao sada se on cudi da li cena ide gore ?? ma Francuz blesav sto daje po 200 .. treba da pita Ranka za savet .. ovaj gori nego Jankovic i njegov spijun iz CvetakaNikola.KV je napisao(la):Ima i u Gokcanici po 120.
ma nisi ti njega razumeo ..treba njemu 60kom za tov , pa sve nesto znas cena ovde 130 znas onde 140 pa izgleda pada ..francuz je napisao(la):Ha ha, pa neka, ne moze to dugo ni da traje...
@francuz i njegove kolege daju na 200 din/kg i to nece dugo biti nego ce ici cena gore.....
a da ucinimo coveku, n'ek dotera kod mene da prodamo na 200 a razliku izmedju 140+tros.prev, da ulozimo u forum, a?
crni gruja je napisao(la):ma nisi ti njega razumeo ..treba njemu 60kom za tov , pa sve nesto znas cena ovde 130 znas onde 140 pa izgleda pada ..francuz je napisao(la):Ha ha, pa neka, ne moze to dugo ni da traje...
@francuz i njegove kolege daju na 200 din/kg i to nece dugo biti nego ce ici cena gore.....
a da ucinimo coveku, n'ek dotera kod mene da prodamo na 200 a razliku izmedju 140+tros.prev, da ulozimo u forum, a?
Post je spojen: [time]1301192418[/time]_________________________________________________
znas ubedjuje nas ..kao mi suntavi ..