Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
upravu si čika jovo nemacika_jova je napisao(la):ja sam drzao pre desetak godina 10 krmaca i kada mi je dopizdilo, poklao sam, ali sam ostavio dve najbolje i uvek uzimam kvalitetnog nerasta - za dve krmace- za dve , ali drzati krmace bez nerasta i ovce bez ovna![]()
Ma nikad ne bih batalio poljoprivredu,sve sto imam po dvoristu napravljeno je i kupljeno od poljoprivrede.....Nikola.KV je napisao(la):U redu ako se preorjentisete na drugu proizvodnju.Ja sam mislio da totalno gasite.
Nikad nece biti nestasice svinjskoga mesa, za to se brine Europa, njen visak cemo mi uvek uvoziti....Petar 90 je napisao(la):Ma koje uporan i istrajan docekace,kad bude nestasice svinja kao sad bikova,ima da im skoci cena i to super![]()
Lokalni i mali mesari nikad nece koristiti uvozno meso,mislim na ove manje proizvodjace,i oni ce uvek kupovati od seljaka,tako da nestasice nece mozada biti,ali doci ce vreme kad ce cena biti dosta bolja nego sadfrancuz je napisao(la):Nikad nece biti nestasice svinjskoga mesa, za to se brine Europa, njen visak cemo mi uvek uvoziti....Petar 90 je napisao(la):Ma koje uporan i istrajan docekace,kad bude nestasice svinja kao sad bikova,ima da im skoci cena i to super![]()
Pravo razmisljanje za ovo prasence sto je ostalo,bolje ga ti pojedi nego da ga poklonis prevarantimaZoran Kostović je napisao(la):Mali mesari će uvek pratiti otkupne cene koje formiraju veliki. Da će doći vreme kada će biti bolje, to je tačno ali jednom do dva puta u 10-ak godina kao i do sada. Ja sam izgubio i strpljenje i akumulaciju kojom bi pokrivao minuse zbog entuzijazma, nemarne i nesposobne države, švercerske mafije i alavih mesara. Neka prasad i svinje proizvode ljudi koji razmišljaju kao ja pre 15-ak godinaeŽelim im puno sreće. Izvinjavam se na malom skretanju sa teme.
Sinoć sam dobijao 110din/kg. za malo prase koje je stalo iz jednog legla. Ostavio sam ga i biće pojedeno 8-og marta sa onima koje slave taj dan kao svoj. Bolje nego da na njemu u pečenjari zarade 20 evra.![]()