none 73
Član
prosek bio 21 po 140
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
draganpopo je napisao(la):pa ljudi kako se vi uklapate i prezivljavate sa takvom cijenom i sa takvom prodajnom masom, ja sam prodao prosle subote 30 kom po 3,5 km prosijek 31,5kg, i 12 kom po 3,5km prosijek 33kg, sparad vasim cijenama ekstra mada je to kod nas premalo, i kod nas je ovo minimalna zarada ili pozitivna nula, radi poredjenja 1e = 1,95 km, pa kod mene je cijena kostanja tek oprasenog praseta 40 km ili nesto vise od 20e, neracunajuci rad struju i ostale izdatke, a jos odgoj do odbica i od zalucena do 30 kg. svaka vama cast kad se uopste bavite sa tom proizvodnjom. veliki pozdrav i jos jednom svaka vam cast svaka čas maistore ali ovim našim da dođu nakupci ikažu da moraju da plate nakupcu da im uzme prase oni bi to i uradili i opet bi tovili još više.Stvarno ja neznam šta treba uraditi ovom narodu da se malo trgne