francuz
Prijatelj Foruma
Lep avatar !Nikola.KV je napisao(la):Marko ima produzene ruke u Srbiji![]()
danas prodao 2 kom 26kg prosek po 200 din a juce 6 kom prosek 33,5kg po 180din
Znaci Leposavic prasad 25-35 kg 180din
ali slaba potraznja

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Lep avatar !Nikola.KV je napisao(la):Marko ima produzene ruke u Srbiji![]()

Ziv more, juce is'o levo-desno, terao prasad... danas za robu u veleprodaju pa terao prasad, pa oko 5 sati zalozim kazan i isteram 2 kom, do malo pre sam pek'o, rakija za merak, sutra nastavljam...crni gruja je napisao(la):@francuz
e ziv li si .. ja mrdam po malo i zaplicem noge ko prase pred lipsavanje![]()
![]()

Ostavi malo da dodjemo na degustacijufrancuz je napisao(la):Ziv more, juce is'o levo-desno, terao prasad... danas za robu u veleprodaju pa terao prasad, pa oko 5 sati zalozim kazan i isteram 2 kom, do malo pre sam pek'o, rakija za merak, sutra nastavljam...crni gruja je napisao(la):@francuz
e ziv li si .. ja mrdam po malo i zaplicem noge ko prase pred lipsavanje![]()
![]()
![]()

svasta gde su tuxsale je napisao(la):Moja komsinica prodala dva legla,17 komada ,prosek 14 kg po 170 dinara.Kupio covek za tov.Roba solidna,ne nesto narocito , recimo ja takve ne kupujem da gajim

Pa to izađe prase tačnih 22.30 eura, a koliko je pojelo to prase predstartera i startera? Pa oćete li mi objasniti šta joj se isplati da proda tu kilažu?xsale je napisao(la):Moja komsinica prodala dva legla,17 komada ,prosek 14 kg po 170 dinara.Kupio covek za tov.Roba solidna,ne nesto narocito , recimo ja takve ne kupujem da gajim
(ako uzmemo u obzir da su ta prasad stara nekih odprilike 55-60 dana) zar joj nije ljepše pridržati ih još 15-20 dana, a sad bi trebala da napreduju oko 500g po danu.....ta računica mi je skroz nejasna, nego svako zna kako mu je najbolje raditi...... 
malo prase mala
veliko prase velika
...........................malo sutra 

Kako si došao do cifre 900 din? Koliko je kod vas starter, a koliko predstarter po kg?crni gruja je napisao(la):pa sta mi je ostalo po prasetu....900 din aaaa ma prelepo jbg![]()
pogledaj pa izracunajmarko nk je napisao(la):Kako si došao do cifre 900 din? Koliko je kod vas starter, a koliko predstarter po kg?crni gruja je napisao(la):pa sta mi je ostalo po prasetu....900 din aaaa ma prelepo jbg![]()