francuz
Prijatelj Foruma
Lep avatar !Nikola.KV je napisao(la):Marko ima produzene ruke u Srbiji![]()
danas prodao 2 kom 26kg prosek po 200 din a juce 6 kom prosek 33,5kg po 180din
Znaci Leposavic prasad 25-35 kg 180din
ali slaba potraznja
![Lose ::lose:: ::lose::](/styles/default/xenforo/smilies/poljoinfo/lose.gif)
![Lose ::lose:: ::lose::](/styles/default/xenforo/smilies/poljoinfo/lose.gif)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Lep avatar !Nikola.KV je napisao(la):Marko ima produzene ruke u Srbiji![]()
Ziv more, juce is'o levo-desno, terao prasad... danas za robu u veleprodaju pa terao prasad, pa oko 5 sati zalozim kazan i isteram 2 kom, do malo pre sam pek'o, rakija za merak, sutra nastavljam...crni gruja je napisao(la):@francuz
e ziv li si .. ja mrdam po malo i zaplicem noge ko prase pred lipsavanje![]()
![]()
Ostavi malo da dodjemo na degustacijufrancuz je napisao(la):Ziv more, juce is'o levo-desno, terao prasad... danas za robu u veleprodaju pa terao prasad, pa oko 5 sati zalozim kazan i isteram 2 kom, do malo pre sam pek'o, rakija za merak, sutra nastavljam...crni gruja je napisao(la):@francuz
e ziv li si .. ja mrdam po malo i zaplicem noge ko prase pred lipsavanje![]()
![]()
![]()
svasta gde su tuxsale je napisao(la):Moja komsinica prodala dva legla,17 komada ,prosek 14 kg po 170 dinara.Kupio covek za tov.Roba solidna,ne nesto narocito , recimo ja takve ne kupujem da gajim
Pa to izađe prase tačnih 22.30 eura, a koliko je pojelo to prase predstartera i startera? Pa oćete li mi objasniti šta joj se isplati da proda tu kilažu?xsale je napisao(la):Moja komsinica prodala dva legla,17 komada ,prosek 14 kg po 170 dinara.Kupio covek za tov.Roba solidna,ne nesto narocito , recimo ja takve ne kupujem da gajim
Kako si došao do cifre 900 din? Koliko je kod vas starter, a koliko predstarter po kg?crni gruja je napisao(la):pa sta mi je ostalo po prasetu....900 din aaaa ma prelepo jbg![]()
pogledaj pa izracunajmarko nk je napisao(la):Kako si došao do cifre 900 din? Koliko je kod vas starter, a koliko predstarter po kg?crni gruja je napisao(la):pa sta mi je ostalo po prasetu....900 din aaaa ma prelepo jbg![]()