savak
Član
Prodao danas jedno od 25 kg po 170 dinara!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
takvih malih nije bilo, kad sam ja dosao najmanji 20-25 a na drugom mestu 30-35kg treci je bio prodao neznam kakveRodja je napisao(la):Kliko se krecu cene malih ?prasica do 15 kgrekreativac je napisao(la):danas na pijaci ljudi traze 150,00 preprodavac davao 130,00
Ima IVERMEKTIN u prahu daje se 100 g na 100 kg hrane i to mora da se daje najmanje 7 dana i ovo vazi do 40 kg , a preko 40 kg ide 120 g na 100 kg hraneKishRobert je napisao(la):eee,
pa jel ima nesto u prahu?
savak je napisao(la):Prodao danas jedno od 25 kg po 170 dinara!
pietro je napisao(la):Imaju u proseku 18kg i platio sam 180din/kg
da li su ovo cene iz srbije iliNikola.KV je napisao(la):Nisi preplatio uopste.Dobro si uzeo tu kilazu po toj ceni,kod mene bi bilo bar 200
Bolje i to nego 120 kao kod nasnone 73 je napisao(la):kod nas nemoze da prebaci 150 i to nebitna kilaza![]()
kod nas vec sad govore da ce za uskrs max cena biti 150dinnone 73 je napisao(la):kod nas je ta cena odmah posle nove godine ne prelazi 150![]()
tesko je prognozirati sta ce biti za 3 meseca sve zsvisi od ovih sto tove to jest od cene tovljenika ako oni jos padnu tesko da ce biti neka kupovina prasadi jer ako imas prasad smo za praznike to je rizikPetar 90 je napisao(la):kod nas vec sad govore da ce za uskrs max cena biti 150dinnone 73 je napisao(la):kod nas je ta cena odmah posle nove godine ne prelazi 150![]()