none 73
Član
zasto posle moze pre na grejanu a posle na corbasto u viljusci uvek kada ste tu u prolazu ili sa nameom
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
idemo dalje za iste pareNikola.KV je napisao(la):Obecao coveku dva po 30 kg za 130,ta dva mi ostala,da oslobodim box.
none 73 je napisao(la):da nebude obecanje ludom radovanje
ma ne razmisljam o ceni briga me ... samo znam da sam se sjebao ko zvakaPetar 90 je napisao(la):Bice bolja cena za uskrs,,,,bar se nadamo![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Svi smo,svi smo,,,ja vicem caletu da pokoljemo i osusimo to sto imamo od svinja ,a on nece..nada se boljem,ja ga drkam malo kazem jedan se tako nadao i nadao i jos se nada eno ga u starackom domucrni gruja je napisao(la):none 73 je napisao(la):da nebude obecanje ludom radovanjema ne razmisljam o ceni briga me ... samo znam da sam se sjebao ko zvakaPetar 90 je napisao(la):Bice bolja cena za uskrs,,,,bar se nadamo![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Petar 90 je napisao(la):Nama je cela drzava u off...
Ja licno sam protiv te EU,stavim ih sve tamo na K...C!!!
zoran sef je napisao(la):Sad kad sam rasprodao po bagateli, pitaju dal ce biti prasica za tov....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()