vosi
Član
A potrajaće ovo bar još godinu ipo možda dve(možda van sezone tu negde 450-480din/kg),ako ne bude ponovo neka raznorazna kuga udarila na nas,a to je neka realna cena naspram tovljenika
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
A potrajaće ovo bar još godinu ipo možda dve(možda van sezone tu negde 450-480din/kg),ako ne bude ponovo neka raznorazna kuga udarila na nas,a to je neka realna cena naspram tovljenika
Neznam bas da li je tako,kod nas ko je odustao taj se vise ne vraca. Najmladji u selu koji se malo ozbiljnije bavi time ima 43 godine.Od mladjih niko I ne pomislja da to radi. Svi se pozaposljavali I nista I'm ne fali.Uvek je bilo pravilo:
Od jeftinih prasića budu skupe svinje i od skupih prasića budu jeftine svinje. Pravilo koje nikada nije omanulo.
Uzimao seme pre 2 dana iz Velike Plane, čovek što uvek donosi seme kaže mi:
citiram "moramo uvesti još nerastova, potražnja za semenom se utrostručila u odnosu na prošlu godinu".
Znači biće prasica ko blata, i kurta i murta će sada držati krmaču.
Послато са SM-A225F помоћу Тапатока
Pa napravi plan ,ko ti brani.Већ сам писао да не постоји план производње. 18 месеци треба да прође да би имао видљив ефекат у производњи. Опет ће загрдити и сами себе удавити али шта сад...
Au muke, to je jeftino basUzeto i jagnje 380din, e to je već tema za sebe.
Kod nas idu 550-600. Moze i kod nas da se kupi jagnje za 380din, ali jagnje od 60kg.Uzeto i jagnje 380din, e to je već tema za sebe.
Jagnje od 60 kg je kao što sam ja od 22 godine momak u punoj snazi (pre nisam mogao sa dve šake da ga prelomim a još malo pa ću sa dva prsta...................)Kod nas idu 550-600. Moze i kod nas da se kupi jagnje za 380din, ali jagnje od 60kg.
U pravu si,zato sam i napisao da će ovo da potraje godinu ipo ili dveВећ сам писао да не постоји план производње. 18 месеци треба да прође да би имао видљив ефекат у производњи. Опет ће загрдити и сами себе удавити али шта сад...
Baš sam to i hteo da kažem….Jagnje od 60 kg je kao što sam ja od 22 godine momak u punoj snazi...................)
37kg 380din,tako rekao tako i dobioKod nas idu 550-600. Moze i kod nas da se kupi jagnje za 380din, ali jagnje od 60kg.
Šalim seEvo ga iza kuće u nedelju veče pada za slobodu,dodji da ga merimo