Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
A kad ih vracas nazad nece ovi veci da tuku ove sto vracas?Ja kad odvojim prasice stavim ih sve zajedno oko dve nedelje u veci objekat i posle ih isklasiram u dve grupe manje i vece tako da manje forsiram a vece malo pod rucnu i onda kako ovi manji stizu vracam ih nazad
Ma neće,ne verujem ovo malo što su sada pristigli za Uskrs i što će za Đurđevdan to će se poklati,a trebaće i za dalji tov 3-4 pa 3-4.Realno je 450-470 din/kg a toliko će i da budeMogao sam da izvucem i 500 od jednog pecenjara ali nisam hteo da zajebem ovog coveka jer mi vise treba,kad prodje Djurdjevdan ce da ode u qrac
Послато са RMX3263 помоћу Тапатока
Kad se razjedu samo krkaju i spavajuA kad ih vracas nazad nece ovi veci da tuku ove sto vracas?
Kod mene pecenjari traze vece prasice, od 30 kg pa na gore uzimaju i nazimce, jedan drug prodao po 45 kg prosek po 380 dinKod nas ima izgleda prasica dosta.
Nisam nikoga pitao na pijaci posto su bili ali cisto sumnjam da mogu i po 450 a kamo li po 500.
Kad vidim kako neko lako proda po masnoj ceni ja se pitam koji je kod nas k...?
I ja gledam isto da budu sto tezi pa da se onda prodaju, do 30kg ali kod nas prave razliku izmedju prasica od 17-18 kg i izmedju ovih od 28-30kg.
Uvek me ucenjuju sa cenom zbog toga jer ima da kupi po istoj ceni prase od 18kg a ovo kod mene skoro nazime, jer slepcima trebaju pare i on bi ga dao i jos jeftinije samo da dobije kes odmah, prodavnica i ispijanje piva ne moze da ceka!!!
I da, pecenjare najvise cveljaju sa cenom, zato mislim da imamo prasica dosta.
Послато са SM-G970F помоћу Тапатока