Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ne može uvoz sve da zadovolji.Tako su i ratari hteli kukuruz na 50.Pa i na 60 din...
Al prc,sad je 25 do kraja godine.
Ne isti previse.Da ne bude 300 iz uvoza...
Па ено Лидл најавио за 12.04. цену од 480 ал' не дају више од 7кг. по глави.Dis taze, DOMAĆA , očišćena, pregledana prasetina 750 din. kg. Nije mi jasno, kako im se isplati, kada se naš seljak ne uklapa ni u 800 din?
И ја сам тако мислио али кад год сам код њих узео јагњетину и прасетину било је свеже и са ознаком "чуваркућа" (купујем домаће). То је иначе удица на коју се ја не пецам (то ми професија). Народ купи то на акцији па онда пуни колица другом робом и због тога се продавац не одриче само марже него иде и испод цене (укупно гледано, исплати му се). Код њих улазим без колица и идем на циљану куповину али то је у нашем народу реткост, нарочито кад им банкари увале картице па ко овце на солило.Za te pare nema sanse da bude nesto sveze jer Mitros sad placa prasice 450 din gde bi oni migli da nabave da se uklope u tu cenu
Piletinu im pakuju oni iz Jagodine,a svinjetinu?Kod Lidla je prasetina vrhunski sveža.
Ima trag kompletan, trenutak klanja, trenutak pakovanja, hladan lanac - sve.
Znači, govorim iz prve ruke, 100% tačno.
E sada, kako im se isplati, ne znam.
Samo još jedna stvar, Lidl akcije pravi 90 dana pre nego što krenu. Mislim na standardne akcije, one što idu četvrtkom i ponedeljkom valjda. 90 dana. Dobavljač takođe to zna.
Jedan primer. Povuče ti svu jebuku što imaš (100 vagona recimo) po dobroj ceni. Sve vrlo korektno. Onda te "zamoli da mu prodaš 10 vagona po mnogo nižoj ceni. Ti pristaneš, oni se dodatno odreknu marže i voila - eto ti akcije jabuke u nekom momentu po nerazumno niskoj ceni! I onda mi kažemo - kako im se isplati da prodaju dobru jabuku po 50, na kvantašu je 80!? Eto kako.