Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ovi što rade i za svadbe mogu sve da provuku i oni gadjaju baš te velike kilaže jer tu ubiju cenu maksimalno,a prodaje se pakovano kao da je 25 I oni su najgori za trgovinu,kad krene da se prenemaže i uzdiše kao da je video žirafu,a ne prase od 40kg.Kome servira nazime od 45 kg?
Kod nas verujte od 30kg samo mozes prodati ako u istom leglu ima bar 60-70% sitnijih pa oni prolete sa njima kao kolateralna steta, niko ih nece.
Ovi sto kupuju po jedno za slavu, bozic, uskrs, racunaju, skupo...
Sto seljak rekao samo da ucenjuju mucne seljake a kad sarvira na ovalu ko provali po parcetu da li je 25 ili 30kg nek me pljune.
Послато са SM-G970F помоћу Тапатока
Tvoja racunica je dobra,jer mnogo volis pare.Je l' ja imam neku pogrešnu računicu pa ih prodajem što teže po što većoj ceni ili vi gledate da ih što manje hranite pa prodajete lake prasice po ceni težih?
Sent from my M2012K11AG using Tapatalk
Jel idu na prase sad subvencije?Subvencije znate da uzmete!
Samo je pitanje da li voli i da daje.Tvoja racunica je dobra,jer mnogo volis pare.
Voliii,cak sta vise i bahati se jako. A kako i ne bi kada prodaje teske prasice po 550+ dinara.Samo je pitanje da li voli i da daje.
нема прасади ни за лека а и то што има 500-550 дин кила
Ima, ima nekih 7 komada za par dana.нема прасади ни за лека а и то што има 500-550 дин кила
Imam ja dopunsko mleko(u prahu) baš za prasad,neki Francuski (25 kg džak,čini mi se porcilak ili tako nešto)a posle dva dana još ih ima 17 komКад почну да отпадају прасад, да ли су витални на рођењу? Имам и ја једну са 20 прасади то је борба. Потражи nuclospray yoghurt дохрана за једнодневну прасад и полако. Штета изгубити пола легла а можеш извући барем 15-16 комада.