Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Pa ko ce kupiti to? Koliko ce onda biti u mesarama ako bude ta cena zive vageBiće to i blizu 400-420din/kg
Onaj ko ima para,on ce kupiti.Pa ko ce kupiti to? Koliko ce onda biti u mesarama ako bude ta cena zive vage
Drugar kupio pre 3 dana da hrani za zimu 4 komada 33kg prosek 450din platio. Kaže ovi što su ostali pobiše se ko će da kupi ostatak legla. Ja mu rekao da je mogao kupiti skoro 100kg. Kaže uzeo bi i od 100kg ali nije nigde našao.Biće to i blizu 400-420din/kg
Kupovaće se bez brige.Nailazi sledeća zima,treba se jestiPa ko ce kupiti to? Koliko ce onda biti u mesarama ako bude ta cena zive vage
Hteo je da uzme od 100kg pa da ih hrani lagano do zime. Nisam se dobro izrazio.A šta ti je to od 100 kg.Zakolješ dva čurana i više ćeš imati mesa
E pa hranićemo kolačemja prvu turu prodao sve po 300,a boga mi druga tura ne znam koja ce cena biti .Hrana u patentu ponovo otisla gore ,kaze mi radnik tamo da se strahuje od nestasice koncentrata.