Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
pa jos malo pa je jeftinije u poslasticarnicu da ih vodim svaki danE pa hranićemo kolačem
Ovaj drugar od SaleCar sto je 450 dinara platio prosek 33 kg a uzeo bi od 100kg ali nije bilo.
Nek idu na 400 dinara.ja prvu turu prodao sve po 300,a boga mi druga tura ne znam koja ce cena biti .Hrana u patentu ponovo otisla gore ,kaze mi radnik tamo da se strahuje od nestasice koncentrata.
Samo sebe citiram da se setim šta sam napisao pre...............Nikad meni veliki tovljači nisu bili interesantni,sačekajte kraj Marta pa ćemo da vidimo za cenu
Ima nekoliko lokalnih manjih mesara, nadam se ako nebude bilo svinja da ce platiti za rostilj kolko treba. Hrana je sve moje sem premiksa, a i njega kad su 100 kila zamenim nekim jeftinisom 1% iz farmkomerca mislim po 120dinara, i malo im osolim 0,7% i jedu ok.
Kojoj se ceni nadaš svinja? Na ove cene hrane? 180 će biti Max
I ja sam platio 250dinara, prosek 24kg 15kom. Pa videcu kolko ce stici pre prvog maja valjda neku cenu tovljenika da uvatim.