Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
I ja hranim sa tim koncentratima.crni gruja je napisao(la):kod nas je firma "INBERG" gotovi koncentrati..uzimas kod MIrka (Panter)
Post je spojen: [time]1287573728[/time]_________________________________________________
da li ce da dodje do rasta cene imam pogodjena prasad za 28 ovoga meseca..bice lep prosek 29-30kg. ndam se ha ha![]()
Kod nas mala klanica plaća 120,i ja spremam nekih 100 kom ,valjda neće ostati na ovomecrni gruja je napisao(la):treba voditi racuna ..posle odlucivanja od sise prvih 10 dana to je najvaznije ..dok su na sisi jedu SPP.posle im dajem SP-1... 20 kg, SP-2....15 kg.![]()
![]()
![]()
Post je spojen: [time]1287647676[/time]_________________________________________________
sada spremam 26 kom. za Novu godinu.... nadam se da ce cena biti nesto bolja...![]()
![]()
MILOŠ D.T je napisao(la):Ja sad prodao jedno nazime po 180dinara,neznam kilažu do sutra kad ga budem izmerio.![]()
![]()