Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Petak pre proglasenja vanrednog stanja cena bila 270 din do 35 kg tezine.
Subota - preokret !
Drugar moj ako tako bude ja ću sam sebe da boljubim u **greškaPre par dana sam prodao po 340din 20,5kg prosek. Sve uradjeno papiri uredni...
Znas sta je tu problem kolega Zeka je uradio sve vakcine ne znam sad za tebe sta si sve uradio i nemoj da zaboravis jer je kod njega stocarski kraj gde svako domacinstvo tovi svinje pa tamo idu svinje samo tako.Drugar moj ako tako bude ja ću sam sebe da boljubim u **greška
Nudi se prilicno robe ,pecenjare stale, sto neko napisao. nisi naveo kilazu .Mene danas zvali i nude prasad na 220-225 dinara 40 komada ustrojeni.
Prekjuce je prodavao po 170-175din i odmah mu stigle druge.Covek ima jako dobru robu.Treba biti strucnjak, pa na ovu cenu sadasnju platiti 340rsd.
Naravno tovljaci...koliko se samo svinja tove u badovincima i bogaticuSta mislite ko je veci kupac prasica, pecenjare i ostali potrosaci praseceg mesa ili tovljaci?