Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Vi ih baš poklanjateDanas u selu ponuda velika, samo jedan kupac, cena 130 din. Neka vam je Bog upomoć ako u ovoj situaciji plaćate 350 dinara po kg na ulazu u tov.
Meni sad baš ništa nije jasno ,juče mi priča drug da je pre nedelju dana bio kod nas neki lik iz Kraljeva i kupovao male ispod sise 7-8 kg i plaćao po 3500din komadDanas u selu ponuda velika, samo jedan kupac, cena 130 din. Neka vam je Bog upomoć ako u ovoj situaciji plaćate 350 dinara po kg na ulazu u tov.
Pa to ti je bilo pre nedelju dana..........Meni sad baš ništa nije jasno ,juče mi priča drug da je pre nedelju dana bio kod nas neki lik iz Kraljeva i kupovao male ispod sise 7-8 kg i plaćao po 3500din komad
Jako mnogo imam informaciju da ima ponude 20/25 kg. po 200 din.Pecenjare stale, a one su solidan potrosac.A sta to moze toliko da se promeni za 5 dana
Послато са moto e5 play помоћу Тапатока
20-23 kgKoliko kg?