Cena malih prasića na tržištu

Stigli smo do 390din od 15kg. pecenjar popizdeo i na kraju platio, reko sam mu da sledece nedelje ne planira ispo 400 dinzi :haha: a ove odbijene 5000kom. Neverovatno koliko su svi besni zbog cene!

купио 2 комада у темерину на вашару по 300 динара у каћу око 320 мислим да ће после марковдана полако доле јако мало људи гаји или планира свиње ово је вероватно плафон са ценама

U pečenjari vidim digli cenu. Sada je pečenje 1100din kada su bili 200din pečenje je bilo 1000. Sirovina poskupi 60-100% a gotov proizvod 10%. Znači marža im je 300%

Jutros čujem na Jagodinskoj pijaci bila neka trgovina na 320, a neki su vratili jer nisu hteli bez 330. Ovo nije baš merodavna cena pošto u zadnje vreme na pijaci izađe mnogo malo stoke. Desetkovana pijaca i izgleda kao firma pred stečaj.

Sent from my iPhone using Tapatalk

U pečenjari vidim digli cenu. Sada je pečenje 1100din kada su bili 200din pečenje je bilo 1000. Sirovina poskupi 60-100% a gotov proizvod 10%. Znači marža im je 300%

Jutros čujem na Jagodinskoj pijaci bila neka trgovina na 320, a neki su vratili jer nisu hteli bez 330. Ovo nije baš merodavna cena pošto u zadnje vreme na pijaci izađe mnogo malo stoke. Desetkovana pijaca i izgleda kao firma pred stečaj.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Prodavalo se i na 300din prasad od 20-25kg:ppozdrav:Bilo je saroliko sto se tice cene:osmeh:

Cujem da ce od slece nedelje da padne cena a da ce do kraja meseca biti ispod 300din,nije moja prognoza nego sam cuo od coveka koji radi otkup.

Nazad
Vrh