Cena malih prasića na tržištu

juce prodao 12 kom. po 300din/kg prosek 10 kg pet dana bili na raznoraznim oglasima niko nije zvao.
prasadi sad ima dosta niko ih nece.ljudi misle da mogu dobiti para kao pred prvi maj i djurdjevdan.
tesko ide prodaja i sa manjim cenama!

Pre neki dan pricao sa covekom iz Pacira ima robe za moje potrebe cena je 290din +pdv+moj prevoz (prasad su vakcinisana protiv cirkovirusa,strojena,repovi iseceni),druga ponuda iz Kljajiceva 300din sa prevozom na kucnu adresu i u cenu je uracunat pdv (prasad su samo strojena ovo ostalo nista).

juce prodao 12 kom. po 300din/kg prosek 10 kg pet dana bili na raznoraznim oglasima niko nije zvao.
prasadi sad ima dosta niko ih nece.ljudi misle da mogu dobiti para kao pred prvi maj i djurdjevdan.
Prijatelju prasadi nema i bice jos dugo ova cena i nestasica prasica.. ja prodao pre neki dan 45kg na 295din

kod nas u Banatu naglo pala potraznja posle djurdjevdana a samim tim i cena.
prasica sad ima dosta ja imam dva legla po 12 kom.
04. maja sam prodao 14 kom po 390din/kg da sam imao jos 50 prodao bi ih.
lepo bilo,videcemo sta dalje?

Ludo vreme skroz, ja na sajmu trazio i pre sajma suprasne nazimni sve je prodato unapred za par meseci zainteresovan sam jako i za prazne delta,patent co,pik becej sve treba da sacekam do kraja augusta pocetkom septembra,svi su krenuli sa krmacam sada kad je dobra cena prasica ali nece dugo biti ova cena kad krece ovi da prodaju robu sto su sad uzeli krmace pasce cena na 200din,ja moram da zatvorim krug da idem i sa krmacama zbog svoji potreba.

Nije tacno da je pala potraznja mene svaki dan zovu,nakupac neki dan platio 4200rsd/kom prosek 11kg

Kod mene u okolini jako malo prasića ima, niko koliko sam čuo nije povećao broj krmaca čak šta više i smanjuje se jer se zna da se cena neće još dugo zadržati.

Sent from my HTC Desire 620G dual sim using Tapatalk

Nazad
Vrh