dušan72
Član
Matijević 270
Послато са PSP3507DUO уз помоћ Тапатока
Послато са PSP3507DUO уз помоћ Тапатока
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Prijatelju prasadi nema i bice jos dugo ova cena i nestasica prasica.. ja prodao pre neki dan 45kg na 295dinjuce prodao 12 kom. po 300din/kg prosek 10 kg pet dana bili na raznoraznim oglasima niko nije zvao.
prasadi sad ima dosta niko ih nece.ljudi misle da mogu dobiti para kao pred prvi maj i djurdjevdan.
tesko ide prodaja i sa manjim cenama!
ides na sajt FARMIA i vidis najbolje kako ide prodaja.Prijatelju prasadi nema i bice jos dugo ova cena i nestasica prasica.. ja prodao pre neki dan 45kg na 295din
Nije tacno da je pala potraznja mene svaki dan zovu,nakupac neki dan platio 4200rsd/kom prosek 11kgjuce prodao 12 kom. po 300din/kg prosek 10 kg pet dana bili na raznoraznim oglasima niko nije zvao.
prasadi sad ima dosta niko ih nece.ljudi misle da mogu dobiti para kao pred prvi maj i djurdjevdan.
tesko ide prodaja i sa manjim cenama!
Pa posto je on onda prodao? Ova ludost nece na dobro izaci.Nije tacno da je pala potraznja mene svaki dan zovu,nakupac neki dan platio 4200rsd/kom prosek 11kg