Cena malih prasića na tržištu

Kad prase napravi 30kg tu nema lufta za istrajavanje. Kod nas se nikad ne zna tako da kasnije može sa bude gore. U sredu kažu da je u Jagodini cenjeno 300 i mnogi su vratili kući a kome je zapelo prodavao je i na 270-280

Sent from my iPhone using Tapatalk

Šta se dešava sa cenom ??
Kod nas se traži od 280 -330 din ali je prodato samo ovo po 280 din
Koliko sam čuo, u subotu se u Rumi na pijaci prodavalo po 260 din

Poslednja izmena:
Juce kod nas na pijaci ponuda bila fantasticna,cenili od 280-300, prekupci samo pitali i niko nista nije kupio niti nudio bilo kakvu cenu ,prekupci se vratili praznih kamiona ,a mi sa prasicima svojim kucama ,od kad je pijaca kod nas ovo se desilo sada i pre otprilike 10tak godina,cini mi se da je ovo bila taktika da bi se sledeci pijac oborila cena naglo.

Nisam hteo nista da pisem da vam ne kvarim srecu, ali ja sam pre 10 dana kupio dva komada za svoje potrebe po 250 RSD kilo. Pre toga su isli i po 300, ali se ljudi izgleda ispucali i cene krenule na dole. Posto je kod nas juznije uvek tuznije tako se to i na cenu prasica odrazilo prvo kod nas. Po 24 kg su i ustroveni.

Svaki dan me zovu nakupci jedan 270din kaze drugi 290 ali sa njegovim prevozom i to dosta daleko iz okoline Subotice je covek pa do Vrsca da mi dotera i prasad su vakcinisana i strojena.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Nazad
Vrh