dragan.kovacev
Član
Jutros prodao 6kom. prosek 25kg po 180din.
Za subotu ugovoreno jos 6kom. po 200din. al moram da ih uredin.
Za subotu ugovoreno jos 6kom. po 200din. al moram da ih uredin.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kakvi bre 90 dinara? Ko ovde pravi laznu sliku? Kod nas bio utovar po 120 dinara, a obicno je ovde naj niza cena. Zato nemojte pisati nesto sto nije tacno ili nije potvrdjeno.
Kakvi bre 90 dinara? Ko ovde pravi laznu sliku? Kod nas bio utovar po 120 dinara, a obicno je ovde naj niza cena. Zato nemojte pisati nesto sto nije tacno ili nije potvrdjeno.
možda je kod tebe u kikindi bolje ali cene u centralnoj srbiji su trenutno drugačije. Ja imam dosta svinja i trenutno neću da ih dam je je i u smederevu cena 90 za tovljenike i 130 -140 za prasice do 25 kg. I da stvar bude još gora, niko ne pita niti traži......
Ja danas nakupio jednom sremcu 108 komada 15kg po 190din a one od 10kg/2000kom.Ladno mi čovek sad ponudi 16000 za 10 komada od sise... Dokle to ide...
Tako ce i ratari proci,bez par hiljada ha,bankrot.Danas pricam sa bratom koji radi u firmi koja zastupa lekove Pfeizer. MK ima oko 9000 krmaca, Knez Agrar u Indjiji isto nesto x hiljada. Levo desno, svesce se na nekoliko farmi koji ce imati dovoljno za celo trziste + uvoz, nas malih nema nigde u tome.