SeljakizGrada
Član
Komšija jutros kupio 3 kom za tov,22 i 25kg plaćao po 220,al mu ih i dovezao u dvorište inače idu za 200-210 zavisi kad i kako.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Pa svi mi iznosimo cene za svoj kraj. Na zalost kod mene je trenutno tako, a i kod @zolike u Senti. Ja bih voleo da trenutno zivim-proizvodim u tvom kraju, ali se ne bih podsmevao drugima kod kojih nije tako, mislim na one tvoje i grujine komentare na moju poruku oko prognoze iskusnih svinjara.
Pa kad kod njih ima jeftinije zasto prelaze i tih 50km,zasto su dolazili kod mene godinu dana da kupuju i to uvek uz pricu ''pa kod nas su jeftiniji'',pa sto tamo nekupe?E moj prijatelju podsmevaju se sami sebi i svojim lazima. Nije niko lud placati nekom skuplje 50 din a becej senta oko 50km.
A veruj da je tako,ja sam toliko mod Bečeja koliko i Tile i cena je 200 dinE moj prijatelju podsmevaju se sami sebi i svojim lazima. Nije niko lud placati nekom skuplje 50 din a becej senta oko 50km.