Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kod nas se 600krmaca ne moze nabrojati na 3-4 opstine, pa kod vas je onda i odlicna cijena kad jedno selo ima toliko svinja.pa pecenjare i dalje po novom sadu prodaju od 220 do 250. ja sam negde ranije rekao ovde da mislim da do sledeceg kukuruza cena nece ici gore nesto drasticnije, to je naisao izgleda onaj period koji se vrti svakih 5-6 god kad prasad padnu dok ljudi masovno ne sklone krmace pa onda cena narednih 4-5god bude dobra. Daj boze da gresim ali ....... ! i opet kad ne bude krmaca nece biti prasadi kad nema prasadi nema tovljenika, a onda ce biti daj prase ne pitam kolko kosta.
- - - - - - - - - -
kod nas ko god nema predstavu sta bi radio zapatio je krmace. u selu sad potpisujem da ima preko 600 krmaca garantovano
Beograd ima vise stanovnika nego zajedno Republika Srpska i federacija, i Srbija je mnogo veca, sve ja to razumijem ali covijek spominje za jedno selo. Svaka vama cast kad se izborite svi zajedno na trzistu.U Srbiji 90% stanovnistva jede svinjetinu, dok u Bosni 50%, imaju vecu potrosnju od nas.