marre2
Član
ja sam cuo da su jutros u palanci bili 180 sve kategorija prasica i da je sve prodato.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ooop krece cena od ove nedelje!ja sam cuo da su jutros u palanci bili 180 sve kategorija prasica i da je sve prodato.
To je jako dobra cena, obzirom da su tovljenici kod vas u komsiluku,145 din na 30 dana.Drugar prodao prosle nedelje po 210 desetak komada preko 20kg komad.
Koliko placas?|Kupio bih stotinak prasadi do 30 kg tezine.U obzir dolazi okolina Beceja ,Sente.
I kod mene malopre bio jedan nudi isto kao i tebi kaže ima spisak trideset ljudi koji su ga zvali da dodje po prasiće sve po 150 a on došao kod mene, bio sam kulturan samo sam mu zatvorio kapiju i mahnuo neka ide kod njih mene našao da laže :jutros bio nakupac za 30 kom nudio 150 din isterao sam ga iz avlije
proba čovek ako prođe prođe svi ga vuku za rukav da prodaju a on neće nego traži po selu .Misle da su pametni da su svi ostali glupi pokažeš kapiju vozi zemljak.I kod mene malopre bio jedan nudi isto kao i tebi kaže ima spisak trideset ljudi koji su ga zvali da dodje po prasiće sve po 150 a on došao kod mene, bio sam kulturan samo sam mu zatvorio kapiju i mahnuo neka ide kod njih mene našao da laže :