Cena malih prasića na tržištu

moja greska sto nisam napisao bez tvog podsecanja.u palanci imalo 2 traktora sa po pet-sest praseta kvalitet solidan,a zatim odem u selevac na pijac kad tamo DJurdjevic doso sa velikim kamionom na sprat,solidna ponuda a i kvalitet imalo raznih,i on je placao 190!

Kod nas juče idanas pokupovaše sve prasiće cena šarena od 190 do 240 dinara , jer su i kilaže od 23-45 kg, nešto se čudno dešava sve dolaze ljudi iz Rume i Mitrovice

Meni ti danas iz Rume prvo nudili za nekih 10 kom sto mi je ostalo 180 pa posle podigli na 185 al nisam hteo da se cenjkam sa njima. Rekao sam da necu da ih prodam za tu cenu da ih ostavljam kada budem krenuo za Beograd da ce mi trebati da ih pustim ispred skupstine da i komunalna policija ima nekog posla da ih juri po bg da ne hapse vise zene po autobusima :osmeh: a mogu i poslanici da im se pridruze u poteri :svinja:

Love u mutnom , kod mene svratili prvo nudili 190 pa kada su videli da imam oko 60 komada koji će biti za 20 dana spremni za prodaju kao mogu najviše dati 220 ali da im ostavim i ove kad budu za prodaju, komšiji dali 240 ali su njegovi prosek 18 kg, a moji koji su sad za prodaju imaju prosek oko 28 kg

Ko kupuje tj gde voze te prasice? meni juce otkupili 12kom 7,8kg prosek po 400din... a dva dana pre toga dolazi neki i nudili mi 250din. sreca dao im samo 3 od po 10kg ostali mi se cinili mali ali kad mi ovaj ponudio 400 dao ih a mislio sam da se sali :haha:

Ista cena, ista kilaza, samo sto je 10 komada. Prodao danas. Traze jos prasadi a kazu pada ce cena. Nesto tu smrdi.

Nazad
Vrh