marko kremna
Član
juce jedno 26kg,danas dvoje od 30kg po 300rsd...sutra ide jos jedno
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ako nisu bolesni, prodavac je lud... i i ...i dabogda mu se vise ne prasili... takviJutros pazario 30 kom. u Zablju na pijaci mereni prosek 14kg po 225din...
Ako nisu bolesni, prodavac je lud... i i ...i dabogda mu se vise ne prasili... takvi
Ako nisu bolesni, prodavac je lud... i i ...i dabogda mu se vise ne prasili... takvi
pa bolje i 225 nego 200 sto ce biti vrlo brzo
Ajde ne preterujte .. ovakvi komentari ne da me nerviraju ,nego .. da su imali po 30 kg cena je u redu .. ali za 14 kg .. nije on lud , nego ga treba ubit.. jer nije normalan ,a cena ce da padne ali na 200 din za prase od 30-32 kg
Nakupci uvek kazu da ce cena ici dole,pa zasto onda kupuju po ovoj ceni? Sto ne sacekaju da ode dole? To su lovci u mutnom i nisu merodavni za procene.Kupio jutros za tov unapred kaparisani po 230 prosek 20kg 10 kom.Inace nakupci kod mene u okolini jutros kazu da cena od danas naglo dole,cak i na 200
Ali zato u nedelju u Cicevcu cena pala na 200 din. po nekim informacijama i moj kupac vise nece da cuje na 250 od dogovora prosle nedelje, nego hoce na 200. Pokusacu da izvucem od jednog drugog 220 din, veceras ili sutra dolazi da pogleda. Strasno, za jedan dan cena da padne tolikoParacinska pijaca je sada u subotu imala cenu prasadi od 250 din. prosek 25 kg., za razliku od prosle nedelje, kada je bila 240, maksimum 250.